Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nelogicno je da se lijekovi za maligne bolesti ne mogu uvesti vise od 14 dana.Ljudi dolaze u BiH na mjesec ili dva.Gdje i kako nabaviti ostalu dozu, ne stoji nigdje.Kad netko mora uzimati lijek, kojeg nema u BiH sta onda?Vratiti se kuci po lijek i docu ponovo u BiH.Vidi se, da ovi sto daju zakone ne razmisljaju.Lijek koji je veoma vazan, ne moze se preskakti ili brzo zamjenuti sa nekim drugim lijekom.Tko ce odgovarati za poslijedice zbog zabrane?BiH nema dovoljno lijekova za svoje bolesnike.
Ne moze covjek rahat otici na more za 20-30 hiljada vec mora 10 pu jbt. Ovi svi sto citaju klix briga ih niko nece imati taj problem prma tome suvisna informacija
jao, a ja mislila da iznesem više.... kuku, šta ću sad?
@gradjaninsasela ma, ne da mi se 10 x tamo vamo ;)
@gradjaninsasela a jesi pragmatičan tip ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dobar clanak.
qwertzuiopasdfghjklyxcvbnm
Al ce nas jos vise zayebavati rvacki granicari😂
Ko ima da iznese 10 000EUR taj ne živi pod kontrolom UIOBiH.