Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog ovakvih stvari svi treba da odemo iz BiH. Nemoguce je biti posten u BiH. Odmah te hapse.
@Irun Narod treba podržati ovog čovjeka. Svaka čast Emire.
@Irun Evoga - Eh da je 65% poreza... Mi bi svi pjevali i bolji bi zivot bio! Placamo mi sreco moja 200% poreza samo nismo ni svjesni. Drzavna mafija se u svemu ugradi - od registracije auta - pa i kad se kupas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj zvizdac hahahah pa kod nas ni ne pravilnost ne smijes prijaviti. Idioti smo mi
Potpuno si u pravu, samo nemoj koristiti množinu.
@Bombonica2305 Hasim Šabotić direktor Agencije za borbu protiv korupcije je uništio tu instituciju. Zato su iz UIO i odlucili da unište ovog čovjeka jer status prijavitelja korupcije više ništa ne znači. Postoje desetine prijava unutar same Agencije i međusobno optuživanje tako da su oni marginalizirani i ne mogu zaštititi nikog.
Ahahahaha pa ovo je za Riplya, umjesto da ih nagrade kod nas lopove štite a kažnjavaju poštene
Pametan , mlad , sposoban , politicki ne aktivan , posten = > Njemacka brate
Nek pocne od sebe i nek prijavi sebe kako je dobio posao u UIO
Koja mafija..
Narode, koji ovo sve nijemo gledaš godinama, koji nisi u stanju da se okupiš i odbraniš poštene ljude, kojeg zavode i hrane nacionalizmom dok su plate 600KM, koji zaslužuješ sve najgore jer sve nijemo posmatraš, nabijem te na tuki narodeeee sve sam ovo što "zvizdač" preživljuje već preživio crkni stokoooo
Pronadjite onom muceniku Bulevaru kakvu dromfulju, sevap vam je. Pocelo da mu izbija na masu.
ustaše vode uio, podhitno marvu rastjerati i nek kukaju do sutra o konstitutivnosti!
Pta je sa Ćauševićem
Idemo ih Kara ti na izborima
Hasim Šabotić direktor Agencije za borbu protiv korupcije je uništio tu instituciju. Zato su iz UIO i odlucili da unište ovog čovjeka jer status prijavitelja korupcije više ništa ne znači. Postoje desetine prijava unutar same Agencije i međusobno optuživanje tako da su oni marginalizirani i ne mogu zaštititi nikog.
Ne možeš biti pošten dok su lopovi na vlasti !!
Ne smijes nista reci pa ga ebi
MA kakav zviždač, ne mare oni za to. Sudovi i insistucije na strani firmi.
Podrška Emiru u borbi protiv Cosa Nostre.
Ma on treba podnijeti tuzbu protiv UIO Evropskom sudu za ljudska prava. Cuj pokrenuli postupak protiv covjeka koji je prijavio nepravilnosti, zato i jesmo na svakom mogucem dnu, od moralnog do finansijskog.