Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jest se ovih kriminalaca nakotilo, pa, po države je osuđivano ili "poznato policiji", svašta. Fali nama zatvorskih kapaciteta, još kad krenu hapsiti političare i ratne zločince, ma nema valja u zatvorske kapacitete pretvoriti sve stare fabrike, koje su isti upropastili, popljačkali uništili...i plus izgraditi super neprobojne zatvore za one doživotne.
Kad cete poceti vec jednom hapsiti one sto iznad ovih.Pojedinci su vjerovatno putem raznih malverzacija mozda i milijarde teski i njima se izgleda nesmije ni primirisati
Njih 6 osoba ukrali nekoliko stotina hiljada a Šćepo sam,onako iz razonode,potrošio 12 miliona.
@AjdemiPopusi
a slika haustora iz Sarajeva, tačnije na Malti.
ova slika je korištena 50 puta na ovom portalu
policija uvijek odradio svoj dio posla, ali zakaže tužilaštvo,sud
Kakva policija .. miislis oni klosari sto samo znaju kaznu napisati i doci na svrsen cin ?
@Cekalusa16 kad ti prkno bude u sranju nemoj da zoves 122 vec se sam snalazi, kratko i jasno
A da pljačke (nerazjašnjene) banaka od 1996 - naovamo da i ne spominjemo. Pa vi ljudi, studirajte i školujte se..
Gdje federalni specijalci prodju, tu trava ne raste
Ta nemoj mi kazati. Oni su samo produžena ruka ( represivna ) političkih oligarhija i kasti, minderaša, halkara, članova glavnh odbora, stožera, komiteta, fronti, naravno na čelu sa ministrima bez odgovarajulčeg obrazovanja, znanja i iskustva. Samo su podobni a moguće da su tetići, amidžići ili zetovi. Sinovi nisu tu(j), onisu u Javnim preduzećima, agencijama i atraktivnijim ministarstvima..
@Pijevac, trava raste, al je krava ne pase, Hamoponovouredu je u pravu, to je činjenica