Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klempavi i mujezinović misle hapšenjima i represijom da ostanu na vlasti
@Lloyd Dakle ti si izgubljen slucaj. S jedne strane zalosno jer si pismen a s druge, vaznije strane, dobro je da si razotkriven kao glupson, mediokritet i tipican klon svog idola.. Hairli
HAPSITI LJILJANE SAMO MOGU BOSNJACKI IZDAJNICI KAKVI SU KLEMPAVA BARABA I ONO STO JE OSTALO OD BABINE PARTIJE. ALI NAPLATA DOLAZI U OKTOBRU, NAKON TOGA CORKA. GLASAM ZA ONOG KOJI MI OBECA DA CE KLEMPAVU BARABU UHAPSITI.
SDA I ONA KLEMPAVA BARABA NECE PRECI NI IZBORNI PRAG ZA PARLAMENT NA SLJEDECIM IZBORIMA. NAKON TOGA, HAPSENJE TIHICA!!!!!!!!!! TIHICU, ZENICA TE ZOVE.
C c c c sve djecu pofatali pizde jedne
TAKO TREBA! Sve ih treba pohapsiti ko je pravio probleme. Eto im Fahre pa neka se s njim dogovoraju. Ja isto nisam za ovu Vladu, nikako, ali ono nije bio način. SWve šatro \"invaldi\" a stjerali policiju u ćošak. Lopate i krampe u ruke i ja bih 300KM da sjedim kući. I zbog onakvih pravi invalidi i djeca šehida i poginulih boraca nemaju redovna primanja!
ma pravi agresori su srpski specijalci, ima nas koji smo ih vidjeli na djelu!!!!! to su borci vidjeli!!!
divi ovog tenkre...93. godiste, rodjen u svedskoj.... on mi je ljiljan..... joj idiotluka na kvadrat!!!
A Wiena? i Alija i Tihic su govorili da se gore kralo. Doduse nisu se stakla razbijala al steta je mnogo veca nego na ovoj zgradi. Jel i to treba Fahro rjesavat?
Lovite buraniju a prave ne smijete ni pogledati. Koja pravda i laz.
Pa ima i crnogoraca nezadovoljnih \"ljiljana\".? Šta njima sad fali? Kakvu oni boračku naknadu primaju? Da se ne spominju ostali omladinci koji su uhapšeni. Gdje su oni ratovali? U diznilendu?