Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlaški entitet je grobnica nevinih ljudi. Prokleta je ta prčijetina za sva vremena. I prokletstvo se tačno vidi! Em jadna em bijedna em nepismena, raseljena, nazadna, primitivna. U tom paklu na zemlji mogu da žive jedino oni koji misle da im je bog Milorad Dodik. Sva priča ispričana.
@takomako @Dunum…… Lose glumis Bosnjaka islamskog Srbina. Omer beg Sulejman Pasic Despotovic je pronasao svog pretka despota Mihajla, koga je Mehmed Drugi po osvajanju Bosne postavio valijom, davši mu ime Ali-paša. Od despota Mihajla njegova se loza razvijala ovako: Ali pašu (despota Mihajla) nasljedio je sin Osman-paša, Osman pašu sin Ahmet paša, Ahmet pašu Sulejman paša, Sulejman pašu sin Muhamed paša, Muhamed pašu sin Hasan alajbeg, a Hasan alajbega otac Omer begov, Mustaj beg
Hapsi govna
I za 50 godina ce opet nekog da hapse, vašem ludilu nema kraja
Da je sto postotne pravde zločinačka genocidna tvorevina bi se trebala do sutra ukinuti .
Dok se uhite ratni zločinci i korumpirani te optuže proći će još 30 godina.
Imena?
Izgleda da bi manje posla bilo ako bi pohapsili sve srbe pa onda pustili nevine
Skoro 1000 optuzenih za ratne zlocine u BiH uzivaju u sigurnosti Srbije. Svi moraju biti uhapseni.
Nenad Stevandic i Bosko Vuksan crveni kombi Banja Luka tik tak tik tak
Bosna je Allahova zemlja!!
Zar nije čitav svijet Allahov?
Biće bolje za 100g,važno je strpljenje jer Dolaze bolja vremena, za 100,200 godina.polako al sigurno
Sudeci prema zadnjim akcijama SIPE, prije ce biti da je Dodik krenuo u razgradnju rs nego u otcjepljenje 😃 Nisu ovoliko zlocinaca nafatali zadnjih deset godina kao zadnjih dva mjeseca.
Koliko je uhapšeno za smrt 72 dece u Podrinju? Zoni odgovornosti Naserovih snaga?
Naserove snage uhvatili 72 djece i streljali? Kad je to bilo?
to zvuci kao nesto sto samo genocidas moze uraditi.
Pravda je spora ali dostizna..svi koji misle da su sakrili u sebi zlo koje su cinili nemoze biti skriveno..ubice manijaci silovatelji kad tad dodu u ruke pravde..pozdravljam.
Nema grada u RS-u da nema ratnog zločinca, jer su u svim gradovima bili oni koji su ubijali prve komšije, sa kojima su se pazili i pomagali jedni drugima.
Ajd sad hvatajte pripadnike Armije pa da pravite balans. Nema balansa izmedju agresora i zrtve.
HB...ti da imaš ikakav dokaz ne bi me čudilo tvoje glupiranje, uzp, agresija, genocid od zapadnog suda a ne šerijatskog tebe to boli 😂😂😂😂
Sta se lozite,hapse pa paste. Vidis da glavni kriminalci I rusitelji ovog pokusaja od zemlje hodaju I upravljaju pravosudjem. Dodik rusitelj hoda s zovi na saslusanje buraniju sarovica itd.. Bake,covic I Dodik pokrao milijarde hodaju kao da su narodni heroji. Sta vas ohrabruje kakva hapsenja? U pravosudju sjede samo sto klimaju glavama