Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žalićemo se sudu pa će nas vratiti na posao za par mjeseci uz dobru nadoknadu i odštetu. Kakva suspenzija.Možemo samo biti kažnjeni ukorom.
I ovo su samo sitne ribe na kojima se demonstrira tzv. zakon i njegova primjena dok svi veliki igrači i dalje ostaju \"nedodirljivi\" i prema njima se ponaša potpuno drugačije i sa drugim pravnim sredstvima. ONI SU \"UGLEDNI\" GRAĐANI DRUŠTVA I TAKVE SE NE DIRA!!!!!!!!! Nijemci smjenjuju predsjednika države i oduzimaju mu veliki dio privilegija koje bi imao pravo doživotno uživati a kod nas su takvi ugledni i nedodirljivi.
Imena hocemo !!!!!
Dakle poreznici su gowna, ok, sta je jos novo? Jeste li provjerili carinike? Doktore? Inspektore? Politicare? Cijela drzava je u gownima, ovi poreznici nisu uzrok, oni su posljedica.