Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ovaj vlaški troprstaški teroristički dodikistanski, podguzni srbsko-ruski teroristički brejk denser!
ahahahahaahahah
Pomozite mi da ispravim nevjerovatnu nepravdu. Dajte svoj lajk zasluznim a ne podobnim. Neka pobjedi najbolji a ne onaj sa najvecim lobijem. Nagradite trud, posvecenost i kreativnost, a ne povrsnost! Klik na sliku i lajk. Hvala svima koji se odazovu, vi ste ratnici u ratu za bolji svijet...kap po kap :* https://www.facebook.com/muchalucha.official/photos/a.1964894646879832/1964896076879689/?type=3&theater
Dodik I Covic znaju ko je pobio policajce
sad ih fol hvataju do juce su ih isti ti stitili uzassss
Duduka uhapsiti i sve kradje su rjesene.
Prava ciganska glavusa. Koji debil jos auto cuvati kod sebe. Nece ga onda ni boliti kazna od 40.godina
"zbog sumnje da se radi o ukradenom vozilu"..... morat ce se ova policija malo vise potrudit !
Prioritet istrage je (bio) pronalaženje puške iz koje je pucano i automobila koji je korišćen nakon ubistva. To su ključne stvari koje vode ka ubicama i ujedno predstavljaju jake dokaze na sudu. Obzirom da je prošlo 12 dana od ubistva - sada je pitanje koliko su DNK tragovi kompromitovani/upotrebljivi uopšte. A oni još uvek nisu ni pronašli pušku i automobil - koji su odavno već u delovima ukoliko već ne i potpuno uništeni.
@BulevarPrava Za nove dnk analize vrijeme nije bitno. Dovoljno je samo da je predmet dodirnut golom kozom
'bem li mu mamaru..
"Saznali smo ko je ubio policajce! Njegoslav Milinković! Ne, nije on, čekaj, njega smo već saslušali... Srećko Trifunović je! 100%! A nije ni on? I njega smo saslušali i to uz korišćenje detektora laži? Aha... jel uključio Meho detektor laži u struju? Jeste? E, onda mora da je Slaven Dakić, nema ko drugi da bude!"
@slobodnabosna Mama ti je konjina, imbecilu. Ne laži da niko nije pomenuo ime ubice, samo imena se i objavljuju od prvog dana istrage.
Učinio je strašnu stvar, ali opet nije lako sa samo 10 komada otresti dvije naoružane osobe. Ne djeluje mi da je ovaj momak to mogao uraditi.
"Dodikistanci su bolesne, siromašne teroriste" -Džord Vašington 1798.
hahahahahhahaaa, evo i ja cu ti dati plus za glupost.... sta kazes ? Džord Vašington 1798 ?????/ hahahahahahahahhahahahahaaaaaa
"Tokom hapšenja pronađen je i zaplijenjen crni terenac Range Rover, koji se pominjao kao vozilo koje su koristile osobe prilikom likvidacije dvojice policajaca u Sarajevu prije 12 dana. Automobil je prevezen u prostorije SIPA-e zbog sumnje da se radi o ukradenom vozilu." Ja uopšte više ne razumem nepismenu SDA talibansku sirotinju - niti generalno, niti u pojedinostima u skladu sa čim počinjem da bivam spremnim da prihvatim postojanje bošnjačkog jezika.
Nije bitno, dakle, što je pronađen automobil koji je možda korišćen za bekstvo nakon ubistva dvojice policajaca, nego je bitno što je taj automobil ukraden? Koji moron je naredio da se taj automobil uopšte dodiruje i pomera sa lica mesta? Sve više počinjem da sumnjam da je Kantonalna policija/Federalna Uprava Policije umešana u zataškavanje ovog zločina.
@Bodyfeat Da glupost boli - prepisali bi ti lekari eutanaziju.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jebbem ti Slavene rod i porod, majku ti jebbem, jebbem ti dijete mrtvo
Jad, sivilo, bijeda, kriminal, terorizam, siromaštvo, duhovno i materijalno- Dodikistan. Samo još da smanje penzije starim i ojađenim genocidnim, senocidnim, incestiodnim troprstaškim Dodikistancima koji su se borili za nebesku eres sa 180 KM, sa kojom već sada ne mogu zadovoljiti dnevne nutritivne potrebe, na recimo 145 KM. Postaviti barikade, dron, kamera i show program kanibala može početi! Sami će se uništiti.
Sa divljih krmaka, fazana, vjeverica, crva, golubova, puževa, ikre i ukradenih jaja će preći na druge troprstaške nesposobne, maluomne i nepismene Dodikistance. Džast vač.
Znači nije osumnjičen za ubistvo policajaca?