"Tokom hapšenja pronađen je i zaplijenjen crni terenac Range Rover, koji se pominjao kao vozilo koje su koristile osobe prilikom likvidacije dvojice policajaca u Sarajevu prije 12 dana. Automobil je prevezen u prostorije SIPA-e zbog sumnje da se radi o ukradenom vozilu." Ja uopšte više ne razumem nepismenu SDA talibansku sirotinju - niti generalno, niti u pojedinostima u skladu sa čim počinjem da bivam spremnim da prihvatim postojanje bošnjačkog jezika.
Nije bitno, dakle, što je pronađen automobil koji je možda korišćen za bekstvo nakon ubistva dvojice policajaca, nego je bitno što je taj automobil ukraden? Koji moron je naredio da se taj automobil uopšte dodiruje i pomera sa lica mesta? Sve više počinjem da sumnjam da je Kantonalna policija/Federalna Uprava Policije umešana u zataškavanje ovog zločina.
Sta ces kad se moraju izmisljati rijeci za srbogenocidase...gdje god kakve kradje, iznude, lopovluka sve genocidna gamad.. Uostalom, koji ces nam mantrak na portalu, idi citaj kuru i bljic
Prikaži sve komentare (85)