Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve komšije dragi moji Bošnjaci...
Tokom koljačkih pohoda večena ih je bila u srednjim tridesetim.Znaći rođeni poslije drugog svijetskog rata,ali odgojeni u četničkom duhu.Čisto sumnjam da je i od jednog deda bio partizan a možda kod nekog i jeste ali nakon '45 uz pomoć dva svjedoka.Koji bijednik i krvnik zadojeni mržnjom, moraš biti pa da ubiješ nenaoružanog čovjeka.
I tako se stvorila takozvana republika srpska ubijanjem djece
Zarazite govna coronom,pa ih ostavite da se muce bez respiratora
Nema mira do kraja bjednih zivota za sve genocidase!!! Ratni zlocin ne zastarjeva, svi ce doci na red
I zamislite ovakve monstrume pustili da slobodno zive medju svojom djecom pa ljudi jeste li vi normalni zar su vam preci zlocinci od vase djece
Narodnosti* samo naučite osnove dragi novinari..
Odma sve privatno tuziti i sve im uzeti sto imaju, da zemlja i citav posjed pripadne nasljednicima zrtava.
kad tad..kad tad
Tako se stvarala Republika Srpska.
Dolijaše!
Šta to srpkinje kote to nema u normalnoj ljudskoj rasi.
Zapamtite svi, bilo koje nacionalnosti, koji su uprljali ruke u ratu, nema zaborava, nema sakrivanja, nema bježanja do vijeka... NIČIJA NIJE DO ZORE SJALA!!!
1992 nije bilo bosnjacke nacionalnosti. Al ove zlikovce treba na robiju. I to da rade za dobro javnosti.
Hvala Bogu, da se SIPA aktivirala, ipak su u pitanju zločinci, iako su starci...
Pobij pokradi popali otjeraj. Krvnici.
@gooUser1600244327 ti stvarno nepismen covjek, koji nema pojma o ovome sti si napisao.Nakon drugog svjetskog rata Jevreji nisu likvidirali clocince bez sudjenja, bila su sidjenja,nazalost Rusi, Amerikanci i Englesu se nisu mogli dogovoriti za kaznjavanje.Proces je bio razlicit., naravno i kaznjavanje.Mnogi zlocinci su izbjegli kaznavanje jer su se sakrivali u Argentini, a nasi po svijetu.