Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO ONI ISTI STO SU PRICALI KAKO SU KUPILI KALASNJIKOV NA PALAMA, A USTVARI I TO JE BILO U TUZLI, TADA SE PORTAL POHVALIO KAKO SU IH LJUDI SA SA X UPUTILI NA PALE STA JE SAD?
A, što ću ja s bescijevca i T34 koje je JNA ostavila ispravne u mojoj avliji. Hoćel to netko kkupit za izvoza? Kolko je to u Francuziji?
Kupili za ribolova
Nije vam rpg l Kalash da ga u bus atVite to se platii prevoz I osiguranje
Nedavno sam gledao reportazu na M6 fr,u kojoj lave kako je u Bosni jednostsvno kupit oruzje ...kupili -odvezli u fr,i to busem...valjda se osilili ,hehe
Mora da su naki izbjegli `rvati koji u Francuskoj pokusavaju osnovati entitet...pa dosli u BiH da se naoruzaju...
\"Arsen Andrea Nebie i Aded Eluzgani\"
šverc oružjem.
pustite ih! ovo su novinari koji testiraju puteve oruzja od balkana do zapadne evrope.
ama treba ljudima za baste, da golubove tjeraju sad ste i to poceli kaznjavat kako je krenulo, nece covjek vise ni obicni pistolj smjeti imati bez dozvole