Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA govno!
A niko ne prica o saradnicima i radnicima Ambasade BIH u Parizu i svercu cigara putem autobusa Centrotransa na liniji Sarajevo-Pariz. Milione su uzeli od otvaranja linije tj od 2005. Jedni te isti ljudi voze te autobuse godinama, kao oni najbolje poznaju put.... ha ha ha ha....stanovi se kupuju po Parizu po cijenama od nekoliko stotina hiljada eura do nekoliko miliona....
papetov komsija
Lik je iz SDP-a. Čisto informativno za ove koji prozivaju druge stranke.
E yebi ga Velide, ti pretjera ... Pa znaš jadan da se ovdje lopovluk prašta, ali ti brate popašan bio - bojim se da ti to ni mentor Bakir oprostit neće ...!!!
"On je uhapšen u predmetu kodnog naziva "CD“". E jbg i piraterijom se bavio diplomata.
Dan kada mafijaška organizacija zvana SDA propadne, a njihov kadar zajedno s trezorskim princem završi na 25+ godina u zatvoru treba proglasiti državnim praznikom.
Neko reče da je "smrdin" ili "vlah"???
U tekstu je koristena srpska rijec "saopstiti" umjesto lijepe nase "saopciti", "uhapsenog" umjesto "uhicenog", dok je ispravno koristena rijec "ocitovati", a ne srpska "izjasniti", "obnasao", a ne "obavljao", "uposlenika", a ne "zaposlenih". Eto tako :-)
Ovo je kazna što je KEBlećin 'odža ofiran!
Znam ovog čovjeka i siguran sam da je nevin, ovo su velike političke malverzacije koje nemaju veze s istinom!!!!
Pa da ga znas, znao bi da nije nevin!
Lopovi u Policiji, auuuu
SDA demokratija :D
Njemu rekli da bude trgovac i da trguje sa svijetom. Jbg, on bukvalno svatio!!! :)
saso mange