Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Racun za renoviranje ispostaviti roditeljima, ako nemaju novaca, zaplijeniti im svu imovinu i namiriti stetu.
@Japanska jabuka kakvim roditeljima, vidiš da su ovi klipani punoljetni, ako sami nemaju da plate nek to odrade kroz društveno-korisni rad
Odmah ih staviti na liste za izbore. Pokazali su se i podobnim i sposobnim. :-D
islamski teroristi!
sta su oni sto porusise do temelja 600 dzamija?
@lale gator akademski gradjani, pretpostavljam !?
Bitno je izliječiti bolest a za štetu ćemo lako.
Kakva je ovo crkva ? Nema ništa unutra, ni isusa ni svetog save? koliko se frke stvori radi jedne obične crkve, džamije skoro pa svakodnevno meta napada a niko ne šalje tamo novinare i ne peglaju da bi se pronašli počinioci, trebalo je ovo poravnati devedesetih, sad nebi imali ovaj problem..
Kakva je ovo crkva ? Nema ništa unutra, ni isusa ni svetog save? koliko se frke stvori radi jedne obične crkve, džamije skoro pa svakodnevno meta napada a niko ne šalje tamo novinare i ne peglaju da bi se pronašli počinioci, trebalo je ovo poravnati devedesetih, sad nebi imali ovaj problem..
Nisu djeca kriva nego vlast i mediji koji konstantno sire mrznju. Normalno je da ce biti takvih pojava kada je socijalizacija retrogradna. Na sudu neka se brane da su crkvu i narod kojem pripada shvatili kao neprijatelja jer su tostalno slusaju preko medija i nekih politicara. I sud ce ih osloboditi.
Dosta vise licemjerstva i prebacivanja odgovornosti sa vlasti i medija ali i tih vjerskih velikasa na djecu. Dobro su ikako normalna cime se svakodnevno truju.
Zašto nema punih imena? Baš bi bilo interesantno da znamo ko nam remeti "dobrosusjedske odnose"! Neki dan nastavnik OSUMNJIČEN za pedofiliju, puno ime i prezime, a za ovu dvojicu se zna da su izvršili krivično djelo a samo inicijali!
Dobro dosli na kljiks...najposjećeniji news portal u BiH, gdje na prekrasnim komentarima, svako svakom je6e sve po spisku...
kakvi retardi ljudi i drzave dok se crkve i dzamije jos uvijek pale, moras biti pravi hajvan da to radis
Paganske kuće i treba paliti
Eto sta sta napravili od djece, retarde, idiote koji mrze sve sto je drugacije od njihovog imaginarnog carobnjaka.. I onda meni kazu "religija nikom ne steti, to je privatna stvar", e pa ovako i jos bezbroj primjera..
fuj
A zasto se ne terete za "izazivanje vjerske mrznje" ???
@krilnik Serem ti se na krilo
Znao sam da je balavurdija, matere mi. Nisu dlake na mudima još potjerale a bogomolje se pale. To je naša budućnost, naša zlatna omladina.
rodili se tek poslije rata
Ma nebi Bosnjo, ta nevina stvorenja