Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocidasi se skupe ko muha na govno cak ako je neko osumnjicen za maltretiranje jer to je odmah "dokaz" necega hahahahah dzaba vam trud gamadi vi steuz njemce jedini sa titulom genocidasi. Nista vas ne moze oprati.
@ 5 korpus u pravu si ne mogu se oprati,ali mogu odgoriti
dokle trpjeti teror nad nevinim Bošnjacima koji su branili svoju domovinu ?!
Ne znsm jel do mene ili ipak ne pise da je zatvorio sedamdesetak ljudi pa zpapalio? Isto tako ne procitah da je bilo ko ubijen? E vidite cetaljcici ja sutra idem na dzenazu ubijenim civilims u prijedor otac vas yebo usljivi licemjerni. Gdje ima masovna grobnica sa 400-500 civila koje je pobila armija? Znate li zasto nema?
Za sta ce dobiti? Zato sto je osumnjicen?
Ne nije on kriv bio je clan armije bih ima zlatnog ljiljanja mora da su neki narkomani to radili ili su se ovi civli slucajno zakacili za auto(presuda "suda" BiH)
nek je ruke mu se pozlatile
Muhamed, Mustafa i Mahmud – tri Srbina iz Stoca U vreme nacionalizovanja muslimana u Bosni i Hercegovini, Mehmedbašić, Golubić i Alihodžić prkosno su se izjašnjavali da su po nacionalnosti Srbi islamske vere. I poštovali su svoju muslimansku veru onoliko koliko su poštovali svoj srpski narod Procitaj vise: http://mojahercegovina.com/muhamed-mustafa-i-mahmud-tri-srbina-iz-stoca/
Ne treba mu suditi. Onaj ko ubija četnike i abdićevce radi dobro djelo.
Kako to da je mucio civile bosnjacke nacionalnosti, kada je i sam Bosnjak? Ili mozda nije...
ovo je onaj 5korpusbaby, on maltretira žene i slabije od sebe.
Izgleda da ti je i mater maltretirao, pa se eto ti rodio :)))))
nisam ja iz turske hrvatske.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)