Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda kaze da je u Bosni nekada davno zivio jedan direktor koji nije bio uhapsen zbog krivicnih djela pocinjenih za vrijeme mandata..
@Tetrapak Ono po čemu će biti posebno upamćena Legenda je da nijedan nije osudjen niti je ikome oduzeto nelegalno stečeno.
@Saran61 Prijatelju stari odavno mi nisi ispric'o pricu o nesretnom noju i tuuuuznom mladicu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel se u Otoj agenciji moze utvrditi da su srbi po dnk Turci..
@hrisi-avgi u toj ss agenciji moze utvrditi da ti je pra pra pra dedo bio cistokrvna SRBENDA hadalju glupi
srbi su nastali kad je turcin je** ciganku
Kakva je ovo optuzba ako neko moze pojasnit... Ili je ofiranje tuzioca i neki pritisak na ostale kao i na sud... nikakvih dokaza nemaju, 5 mjeseci nisu u stanju optuznicu da dignu... samo seru bez veze...
Joj kad onaj u britanski sudija lupi i kaze; osudjujem vas na 417 god robije.
IMA LI JOS IKO NA ODGOVORNOJ U OVOJ ZEMLJI A DA NIJE LOPOV I KRIMINALAC
Uslikajte ga i pustite kao i sve do sada , imabli i jedna osuda ... NEMA !!!
Svi rade po zakonu i niko ih ne može osuditi.Zakon su prilagodili za sebe a bjeda za metar drva devet mjeseci zatvora.Ali ako si izvukao sto auta drva za to nema dokaza jer ih nije niko vidio.
HAHAHAH KAKO SMO MI JADNI SAMOOO
nije problem kada u jednoj drzavi postoji mafija,protiv iste drzava se moze boriti,ali kada mafija posjeduje drzavu onda tu lijeka nema,na zalost
@iskreni1posteni NE...TA.....CNO...... NESLAZEM SE AL NIKAKO... SRBIJA JE POAZALA SABLJOM DA SE MOZE DOSTA TOGA UCINIT... NI PO BABU NI PO STRICEVIMA... K▪ARA•J SVE REDOM..
da ali kada?kada je ubijena svjetla tacka premijer Zoran Dzindzic i kada je evropa izvrsila pritisak,mi nemamo ni Z od Zorana niti D od drzave
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MA NEEEEEEEE... JEL MOGUCE DA SE STIMAJU DOKAZI... ZOVI SAKIBAAAA DA MU BUDE AGENAT.... MA NEEEE... STA JE NARODA/RAJE PALOOOOO ZBOG "STIMUNGA"....
Pa kako više nije jasno da se prije u Sarajevu može suditi Bakiru neg Aliji Delimustafiću ! Muž predsjednice krivičnog odjela kantonalnog suda je Adisa ZAhiragić čijeg je muža minsitra pravde , smijenio visoki predstavnik u BiH radi pomaganja islamske države u nastajanju ! Ko bi drugi mogao i ko bi mogao suditi Delimustafiću kad kaže PRPOJEVAĆU O ALIJI I ISLAMSKOJ DRŽAVI ! A to je trenutni fajront za SDA i stotine hilajda ljudi na njenom spisku !
@frka SDA HDZ I TRENUTNO SNSD ( DOK SE NE OPORAVI SDS ) NEMOGU PASTI NA TAJ NACIN....
@ba33 TREBA TI FORA KO STO JE LEMI UZEO PAPANSKI SDS ( OPRO HI COEK KA GACE)... NEMA TIH FORA ZA MUSLIMANSKI I HRVATSKI ORIJENTISANE STRANKE... KEBA I PROF.DR. SUVJERENO DRZE SAPU A I LEMI ( STO JE DOKAZO SA OVIM NEUSPJELIM TRZAJIMA NAKE LAFO OPOZICINE U RS)
SDA najveća kriminalna organizacija
na slobodu za 1-2 ili 3 sedmice?
Ovdje su svi rakova djeca. Alija Delimustafić ministar policije RBiH i desna RUka ALije Izetbegovića. Predsjednik vrhovnog suda FBIH Milorad Novković operativac UDBE i kolega Delimustafića i sad se tu uvali zamjenik direktora agencije za forenzička ispitivanja !! Neko ubi rad kriminala te agencije i profesora Redžića, a kantonalno tužilaštvo ništa iako se čitavo Sartajevo zgražalo ko nakon ubsitva Dženana Memića !
Agencija za forenzička ispitivanja i vještačenja Nikole Tesle bb, 71123 Istočno Sarajevo Odlukom Vijeća ministara BiH, na 95. Sjednici održanoj 23. јula 2009. godine, obezbjeđen je prostor za trajni smještaj Agencije u objektu u kome je smještena i Državna agencija za istrage i zaštitu. Agencija je osnovana radi obavljanja poslova iz svoje nadležnosti, kao što su: balistička i mehanoskopska vještačenja; hemijska i toksikološka ispitivanja;