Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Tuzlu po diplomu iz srednje, u Travnik po fakultetsku diplomu....
Samo se za osnovnu valja potrudit.
Profesore nemoj se sekirat,diplome im mogu uzet al znanje nikad😂
A šta je trebao u pemziju pa uzme 300 maraka.
Treba mu oduzet licencu i zatvorit ga, pa kad izađe iz zatvora nek kupi sebi neki posao kao geološki tehničar!!!
ma neka su ga uhapsili, ima takvih jos koliko hoces kod nas u Bosni.
Ne znam za vas, meni licno i kada padne "mali" neko, kao u ovom slucaju...pravo toplo oko srca :) Ovo mali je zbog iznosa novca pocinjenim NEDJELOM, a inace on je VELIKI! Veci i od politicara krivih! PRAVDA ZA DIPLOMU!
Sallčinović Zajid dipl. ing. rudarstva- prof. praktične nastave
Za lijecenje u Tuzli ili Sarajevu,ako dolazis iz USK kantona mnogi moraju placati komisiju,oni te salju u neke bezveze banje isto moras platiti,u Bihacu je to skoro pa normalno,pogotovo ako znaju da imas nekog u inostranstvu,doktor Tatlic i Begic su glavni,oni su u komisiji,imali smo lose iskustvo sa Sarajevom i dolazi nam tip i nudi da idemo u Tuzlu za 5000 maraka i tamo je sve besplatno,dolazi Mujo iz medjedje i kaze ima vezu u Sarajevu za 5000 maraka,oni vole nas krajisnike
Ako hoces u Fojnicu cijena je minimalno 300 maraka za komisiju
Sljedeci protesti i imaj samo to na umu...
prava rijetkost..jbt dignes kamen ono neko prodaje diplomu
Odmah na goli otok ili kpz!!!! Min 15 god!!
pa ovo je piuncic..pretresite privatne skole i fakultete na TK...travniku...brckom...zenici..e ti studenti su nam srusili drzavu jer su preko politickih veza umjesto na portirnicama zavrsili na funkcijama...i kancelarijama gdje nikad ne bi dospjeli da nije kupljene diplome i familije...
Jedno po jedno...pa dokle stignu :) Za svaki slucaj ima i plan b.c.d.e...
@Osvetnik. Da znaś kako naśi lupetaju. Kad ih objasniś zakone njima krivo,pa preko advokata pokuśaju a na kraju opet puśe. Zakon je Zakon. Sudija je Sudija Advokat je Advokat..
..ovi sto su kupili diplome nema potrebe da se plase..mogu vam uzeti diplome ali vama znanje ostaje😁
Kud ce bas prodavat diplome rudarski tehnicara gdje su rudari pod zemjljom cija profesija je u svijetu poznata kao rizicna.
A meni je opet najjače kako mnogi misle, sistemom rekla-kazala, da naše diplome važe u svijetu.. u ovoj banana državi ništa ne važi.
Ja pojma nemam jer nisam śkolu u bivśoj jugi posjećavo.