Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram da se zahvalim na ove gore sto psuju i prave jos veci razdor u drustvu i tako indoktriniraju mladje generacije na raskol. Samnom ima jos 1.500.000 opredeljenih koji stoje cvrsto uz lepu nam najlepsu Republiku Srpsku.
38 godina i psujem ciste savjesti kad naletim na cete, ustasice i \"nase\" fundamentaliste. Free smrdska se nadimkom oprjedjelio i sta sad, u fino sa njim i ovakvim poput njega ? Sta da neko odabere \"zivio NDH Jasenovac\" ko nik, i dalje ne psovat ? Ili \"sarija za BiH\" ? Nek se ticaju svi takvi i tucam im mame sto ih odgovise i mozgove sto im to privatise.
dobices \"FREE\" al karinu
Lol, ovaj gore misli da je neka sila, vec 20 godina nas ukidate i nesto vam slabo ide. Svakim danom sa odgojom novih generacija trenutna situacija se utemeljuje i narodi postaju homogeniji.
Molim te prestani psovati. Sigurno si neki balavac kojem mama jos brise nos. Tvoje poruke nece dobiti vise na snazi ako psujes. Klix je postao mesto okupljanja za sve balavce i pomalo mi se gadi od ovih komentara. Klix bi trebao da bude odgovoran za komentare posto ih ne kontrolise. Stidite se!
Cim stoje inicijali mora da je musliman, inace ove druge sa punim imenom i prezimenom. Jos jedan dokaz podele drustva.