Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsi i gradjane koji gurnu cvaju policajcu u ruke dok ovaj jos nije rekao ni dobar dan. Po zakonu za mito je jednako odgovoran i onaj sto daje i onaj sto uzima. A hapsi i doktore i sestre po bolnicama jer ne mozes izaci citav i zdrav od tamo ako ne platis
@PerfekcionistTZ ako kesu/ kovertu nisi doktoru donio nema ti njegee i paženja.
@PerfekcionistTZ msm da je stanje u bolnici i gore nego ovo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Konačno će i saobračajaci na bankomatima da dižu svoje plate
Kakva država takva i policija. Točnije milicija . Je li vas sramota tamo u ćevap kantonu.
Hoće li ostati koji milicajac da naplaćuje kazne.
sve je to Go Klosar
TREBA I SA VRHA POCETI CISCENJE JER MANJE HAPSE A STA SA VISOKIM KRIMINALCIMA SA VRHA KOJI SU NEDODIRLJIVI U POLICIJI..SMRT DAVORA I ADISA IMA ONIH KOJI SU U POLICIJI I UPLETENI SU ..RAFILI SU SA AUTOMAFIJOM NJIH TREBA SVE POHAPSITI IMA IH U FEDERACIJI I U ISTOCNOM SARAJEVU ..SPREMAJTE SE KRUG SE STEZE NRMA BJEŽANJA..SVEMU DODJE KRAJ PA I VAMA BANDO MALOUMNA....
Hapse li i one koji provjeravaju naplatu kazni? Naime, ima ih koji kaznu na par sati maknu iz sistema kako bi dotićni mogao registrovati auto. Nakon toga opet je ubace u sistem. To je valjda objašnjenje kako neko uredno dobiva sva dokumenta a usput gomila iznos kazni u visini od nekoliko desetina hiljada KM.
samo metla.E neće se više sa radarom po žbunju sakrivati.
divno njih ste sve imenom i prezimenom objavili, zasto to ne uradite i sa ostalim krimosima, zasto tu koruociju ne sprijecavate na vecem nivou ima njih jos ovi su p... dim kakvih ima
Vi koji se vozite tranzitom obratite paznju. Svaki zaustavljeni kamion i kombi je policajac Prguda iz novog grada. Trolejbuska stanica kod bosmala, stanica anex i mojmilo kod nekadasnje okretaljke.
Ja jednostavno ne vjerujem da ovako nešto postoji kod nas i da ovo nije samo ukljanjanje nepodobnih? Logično bi bilo da se ta čistka nastavi među političarima, doktorima, profesorima, sudijama, tužiocima itd jer nije valjda da su samo policajci za 50 km prodavali obraz, čast i poštenje? Šta je sa onima koji uzeše milijarde?
Udri bagru a nedaj plakati
Dodjite u Travnik(OSA),i vidite vozni park policajaca!Kako,odakle?
Mogao je i ovaj puno ime i prezime kao i ostali?!?!
Nastave li ovako nece ih vise imati ko hapsiti hahahah
Zašto je avion, prilikom dopreme prve pošiljke od 80 respiratora, prije Sarajeva sletio na podgorički aerodrom? Da li je kineskom prodavcu plaćeno 200 respiratora naručenih iz Crne Gore, a potom prikazano da je u pitanju nabavka 100 komada za Bosnu i Hercegovinu?
HOCEMO LI POCET HAPSIT ONE PREKO BRDA TACNIJE U LUKAVICI SVAKO MALO 10 20 KM im dam hahahah
poštuj zakon,pa nećeš dati ni marke..