Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..uvjek isto, nije na djelu izjedancavanje zlocina , nema kolektivne odgovornosti , svako odgovara za svoja NEdjela, kao pripadnik ABiH, dajem punu podršku u pronalaženju i procesuiranje svih ratnih zlocina na prostoru BiH. Za mene je zlocinac, zlocinac , pa da mi je rođeni brat.
Svaka ti čast prijatelju, to je pravi komentar.
E moja 505., šta dočekaste, da vas zbog autonomaške bagre hapse.
Ko zlo radi neka sretne kaznu što prije. Da mi je otac rođeni.
država BiH, nezavisna i suverena.. pojave ti se nekakve 2 vojske niotkud, zarobis i likvidiras ih jer su oni to ustvari pokušali s tobom i to nazivaju zločinom? glupost čista
primjer serbskog "cojstva i 'erojstva" http://imagizer.imageshack.us/a/img673/9974/QaLW7i.jpg
futavac jedan, gdje si ti i takvi poput tebe bili kad sam ljiljane 3x2 m razapinjao po centru Prijedora u popodnevnoj spici? imam zlatne ljiljane na autu od nekih 40 cm, prosao od nevesinja do prijedora sve i uvijek sam na putu.. gdje su te deseke dok vam se "kec" tako vozika?? zasto se jos NIKO nije nasao da ih poskida.. Po Skenderu sam hodao sam majicom "sedma muslimanska - Zenica" samo mi nemoj reci da nisam na pravog naletio.. kako mi se cini, i nema vas bas puno "pravih"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Musliman pocinio zlocine??? Ma ovo mora da je neka greska, to je bezgresni narod koji su svi drugi terorisali. AGRESIJAAAAA!!!
lol pripadnik plemena koje je pocinilo najgore zlocine u Evropi u zadnjih 70 godina prica o tudjim zlocinima ... priceless
Nazalost, tvoju, ne pripadam nikakvom plemenu. Aha, pa i sam kazes o tudjim zlocinima. Znaci imate ih i vi. Lijepo je priznati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kako reče general Nanić: "Jer, i poslje rata je rat.".
zar nisi imao koga pametnijeg za citat od potporučnika JNA?