Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za "nema srece od postena rada"! Ja gledam jarane da se ne dijelimo vise a ti "hercegovac"... Ako mislis onako regionalno, onda je u redu, posto "hercegovac" nije ni nacija, ni narodnost ni religija..
Prvo covjek nije ni Bosanac ni Hrvat nego je Hercegovac! Drugo, veliki je hadzija, pao na 16 kg heroina, a ne ko neki Bosanci ili ti ga hrvati sto padaju na dvije lijeve cipele iz jeftinih ducana. Jebi ga i meni je droga fuj, al se mora od neceg zivit.
Kakav hrvat iz Bosne? Srbin iz Bosne? Nema u Bosni nikog osim Bosanaca! Svi ostali mogu biti samo stranci, doseljenici iz susjednih i onih daljih zemalja. Svako ciji su ocevi ovde rodjeni, moze biti samo Bosanac koji ima neko drugo porijeklo. Tako je svugdje u svijetu, samo kod nas ima sto drzava u jednoj! Ti "hrvat" sigurno si neki hercegovac, tj. glupi Bosanac koji je tolko glup da ne zna sta je! Tvom su djedu "susjedi" punili glavu da je on hrvat, samo zato sto ima istu religiju kao hrvati. Isti slucaj je i sa tzv. "bosanskim srbima", sve su to Bosanci! Al Bosanac malo glup, sta ces, pa bi mu mogo utuvit u glavu i da je Japanac, on bi ti vjerovo.
mater balisku
mater balisku
mamicu vam balijsku
mamicu vam balijsku
mamicu vam balijsku
mamicu vam balijsku
mamicu vam balijsku
cuj bsanski drzavljanin:) dje je hercegovina? valjda je BH drzavljanin jah svakakvih urednika, bruka
to majstore, hahaha
KAKVE SU OVO GLUPOSTI??????? UHAPSEN BOSANAC IZ MOSTARA!!! DA JE URADIO NESTO KORISNO BIO BI IZ HERCEGOVINE!!!!!!!!!!1 A GLUPI UREDNIKA
OVO NIJE BOSANAC OVO JE VLAH
ovaj je profitirao hehe lol.. nego jeli ovo bosanac sa hrvatskim drzavljanstvom ??? :)))) heheheh ovdje se nezna ko koga .... haj poz