Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Srbima. Kod nas kradu i kradu, niko ništa. Umjesto da budu u zatvoru kao i ovaj bandit, mi od njih stvaramo heroje.
!!! Srbija bi da proširi granicu na četiri bh. područja!!!!!!
besplatno i kvalitetno šiljim o.s.u.n.u.ć.e.n.e k.u.r.č.e.v.e!!!!
I JOS DA DODAM: TREBA TUZIT DZONA MEJDZORA I TACKA!
popisam ti se na tabut izmetbega
iZMISLILI SU I U ZADNJE VRIJEME JE HAJKA PROTIV C.ERICA DA NE KLANJA DZENAZU U P.OTOCARIMA 11-OG JULA??? STA JE TO ??? PA SE JOS KAZE DA NECE BITI GOVORA, KLANJANJA DZENAZE ZRTVAMA? HEJ, KO TO PRERE MOZAK I LOBIRA ????? KO TO SMIJE UOPSTE I SPOMJENUT???? NECE BITI GOVORA I KL.ANJANJA, DA CE SE SAMO DAT VOJNI POCAST Z.RTVAMA???? PA JESTE LI VI CJELOKUPNO POLITICARI POLUDJELI, PA KAKO VAS NIJE SRAMOTA? DA NEMA GOVORA, DA NEMA KLANJANJA U.BIJENIM BOSNJACKIM Z.RTVAMA U POTOCARIMA 11-OG JULA???? DA IM SE SAMO DA POCAST VOJNA???? PA TO NISU BILI U.BIJENI VIOJNICI NA FRONTU B.UDALE JEDNE MIZERIJO POLITICKA, TO SU U.BIJENI C.IVILI OD KOJIH JE MNOGOBROJNO DJECE, IDIOTI I MAMLAZI PE.DERSKI PRODANI!!! I TREBA JAVNO MAJKE SREBRENICE KO I SVE OSTALE Z.RTVE SRBIJE DA PROGLASE DOLAZAK SANU GE.NOCIDASA BORISA TADICA PERSONA NON GRATA (NEPOZELJNOG) KAD TA MIZERNA LUTKA HOCE DA IZJEDNACI ZR.TVU I SRPSKOG K.RVOLOCNIKA!!!I ON LICNO CUVA VEC DVADESET GODINA R.MLADICA!!!
\"Ovo je pokušaj linča Republike Srpske, kojem su najviše kumovali oni kreteni sa FTV! Mi to nećemo dozvoliti. Republika Srpska neće pokelknuti pod takvim pritiscima. Jer Republika Srpska je naupitna, sve drugo jeste. Zašto nama sarajevska čaršija servira da smo mi loši momci? Svi su činili zločine. Kradu i u Federaciji. Ja ne prozivam Bičakčića, Brankovića, Čovića (dobro on mi je sad haver). Jeste da sam ja uspješniji više klepim, ali sve je to u interesu naroda Republike Srpske. Zato: J.ebite se!\"
Odlicna vjest,bitno da s eklupko pocelo odmotavati,bilo bi odlicno da uhapse kleptomana bakira izetbegovica i da krenu oduzimati imovinu.
To je taj bolji entitet , smmrdska . Treba pod hitno praviti nove zatvore kad se klukpo sada pocinje raspletati,a ono malo jada sto ostane na slobodi pomrece od gladi...
ma ovaj nije uzimao puno
Nemoj se živ ni bez ispaljenog metka predati!
de ljudi brže malo te informacije šicajte...spori ste...ostali su mnogo više updated...padate padate k.... za uši
tako je Dodo, samo hapsi....tako se stvara moderna evropska drzava. svi moraju da postuju vladavinu prava! ovo mi je najljepsa vijest poslije jucerasnje pobjede borca
a sto ne HAPSITE najveceg lopova i mafijasa rasistu i fasisu milorada dodika?
upišah se pravna država