Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka idu ovi iz kancelarija da kopaju
Poceli su SDA spinovi protiv rudara
muslimani, vazda kasne u svemu od agrarne reforme pa na dalje, nikada nisu znali prepoznati momenat....tek kada na Poljinama pocnu agregati i svijece da se pale mozda se nesto i desi
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ova država tone sve dublje. A rodjobradi gremlin po dijaspori glasove skuplja. Nevjerovatno.
sad ce još rudari biti krivi što TE nema dovoljne zaliha za 15 dana minimalno. Tito vam je to napravio, 5 blokova radilo u punom kapacitetu. ja vjerujem da ima uglja na lageru.. neka novinari provjere deponiju iza TE TZ (vidi se sa Husina)
A najvise me smeta sto nam dijaspora nema pojma kakvo je stanje u drzavi i onda glasaju shodno svojim uvjerenjima koja su daleko drugacije od onih realnih.
Možda vodu za hidrocentrale uvozite?
Zašto lažete vi iz elektroprivrede? Mi smo izvoznici struje, a sada kada je manja proizvodnja ,nema viška za izvoz.
Znaci za kupovinu po skupljoj cijeni se ima, a za rudare nema?
nek izadje mladež ovih stranaka i nek kopa. nek nam dokazu primjerom kako se ne bore samo za sebe i svoje neradničke fotelje, nego za narod i drzavu
TAKO JE, U OKOVE I LANCE OVE RUDARE I DA NE IZLAZE IZ RUDNIKA NAREDNIH DESET GODINA
Nema veze, poslat ce Vucic i struju kao i sve ostalo. Sram i stid da vas bude POLITICARI a ne rudari!
Ovaj Andelija da ima savjesti podnio bi ostavku odma, jest vraga dobra fotelja još veća plata a usput uhara sa svih strana .. lopovi.
Sad se očekuje da uskratimo podršku rudarima.
Hahah ljudi dragi 21. vijek a mi se dovodimo u tu situaciju da ostanemo bez struje radio idiota na vlasti kojima je malo para sto su dosad nakrali pa hoce još
Dajte rudarima vecu platu 1500/2000 km pa ce biti, bjednici jedni
Rješenje je da političari nemaju platu 6 mjeseci, da sve dugove poravnamo i onda dalje.
Imamo fenjere i svijece...
Ne serite! Prvo prestanite struju poklanjati satelitima Sbiji i Hrvatskoj za fenig da je oni prodaju skup. To je pod broj 1 kada to prestanete BiH samo od hidroelektana ima i previse. Pa u bivsoj Yu se iz BiH napajalo i pola hr i trcina smrdije. DAKLE NE SERI TE PRESTANITE POKLANJATI STRUJU SATELITIMA ZA FENIG STOKO!
Izadjite iz kancelarija i u jamu, kopajte i tako pokazite lojalnost ovoj napacenoj zemlji. Sram vas bilo na rudarskoj placi gradite svoje vile.
sve je planirano odavno, pravi se energetska kriza. ugalj se ne kopa već neko vrijeme