Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Samira-Slavko jes il ti koljac po profesiji il privremeno ubica djece,zena,staraca,siledzija i logoras?ukrajinski fasista krvolocni orijentisan od oca do sina,mars u svoju ukrajinsku pecinu genocidnih gena,stoko primitivna!HOCES BOSNU,e neces neces dobit ni milimetar njene zemlje,ZAPAMTI! BOSNA4EVER!
medjunarodna zajednica je neprijatelj. ne treba razgovarat o drzavnoj imovini.medjunarodna zajednica je ostavila 49% teritorije RS-u i od uvijek ih je pomagala. dok MZ ne pocne tretirat sve strane objektivno nema ptrebe za bilo kakve promjene. neka ostane kako jeste.
KAKAV KONJ,
\"Ističe da će BiH biti pretvorena u praznu ljušturu\" Šta je danas nego prazna ljuštura. Ti si 1995. pristao na praznu ljušturu i 14 godina se vadiš. Reci fino narodu da si potpisao smrt BiH i sahrani je odmah. Što nas zaje bavaš 14 godina pseto jedno iskrivljeno.
Šteta nije nepopravljiva (nema šanse!!) jer Tihić nema takav legitimitet, a ni niko iz te prudske trojke, to je smiješno...Neka zahtjeva MZ šta hoće, a i svi ostali, bez Parlameta to ne može proći. Sada se svi moraju dići i NE DAMO OPET...
to Hare ebi im mater genocidasku uz tebe smo
Za Pipu: Druze Pipo jeste li vi taliban po profesiji ili iz hobija?
Hare neka tebe samo nastavi ...vredeo si nama u RS mnogo.Uostalom Dodik ti je zahvalio na svemu s osmehom na licu.Nego kako hanuma i djeca u Turskoj??? Ima li se jos sta zagraBiH 100%???
Silajdzicu, ti si najodgovorniji zivuci insan koji je ovu zemlju unistio. Od toga te ne moze oprati ni svakodnevno proizvodjenje nebuloznih priopcenja, niti besmislenih konferencija za stampu niti sijanje mrznje prema komsijama (u cemu si istinski velemajstor). U takvoj zemlji normalni ljudi nece zivjeti po vlastitoj volji. Zalosna je zemlja u kojoj njen pogrebnik odlucuije o danas i sutra. Sto se mene tice (a i mnogo drugih) ti si zreo da sjednes na optuzenicku stolicu (naravno pred Bosnjackim narodom)
Pipo, oko nase. Vidis li da si puko ko lubenica. Brzom brzinom trci do doktora dok jos ima malo nade za tebe.
Pa nije Tihic izabran ispred bosnjackog naroda da nas predstavlja ! To je sviju nas babovina i didovina i didina didovina... ne moze to bas tako. I nemoj kukati Harise nego reci NE ispred Bosnjaka, jer tebe smo izabrali. Inace u istu pusete.
\".........u sporu između BiH i Federacije BiH Sud BiH je odlučio da je država BiH pravni sljednik SRBiH i RBiH, da se državna imovina na kojoj su pravo raspolaganja imale ove prethodnice smatra vlasništvom Bosne i Hercegovine.\" Ha ha ha ha ha ha aaaaaaaaa
jel ti to nama saopstavas da je pacijent na umoru! Nikad dosad nisi rekao da se ne treba uopste razgovarati o drzavnoj imovini, sad kazes da nije trebalo kad je haman gotovo po tebi. Ali nije gotovo Harise! Trebate samo reci NE ! Nista nije dogovoreno dok sve nije dogovoreno.
DERPE
A SRB-IN jede g-o-v-n-a