Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jah, trpite i šutite 20 godina SDA vladavine i sad dođe drugi čovjek i odmah ultimatumi. Jeste realni, nema šta. Tipični Bošnjo i njegova logika.
@Reina Ehh na sta dodje nasa ljepotica Ilidza... Tacno bolesna jadna, ko je sve gazi i ko vlada njom... Isto Pripijat, tuga.
pa i novi je SDA samo malo tamnija nijansa zelene zove se sad NiP, inače donosio kahvu Memiću i prao đezvu i fildžane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imate prijavljeno 33 kvadrata a prosirili ste radnje na 120 ne moze se hodati magazu napravili STA CEMO AKO VAM MUZUR SRUSI BESPRAVNE OBJEKTE??? Pa da bude ljepse i urednije ??? Hocete onda plakati?
To je pravo ruglo sta su uradili od centra Ilidže, a tu je čak i škola,otkad ja govorim da sve to treba izmjestiti zajedno sa terminalom za tramvajem i autobuse,novi vlasnik da napravi novu školu kod univerziteta extra stvar pravi obrazovni centar tamo,vlasnike obestetiti i napraviti veliki trg sa naravno tržnici centrom tipa SCC jer niko drugačije nece dati tolike pare a da ne zaradi, tako je to danas,ali sigurno.ljepse nego sad
E da znaš Adile da ćemo stati iza Nermina protiv vas mafije kad bi glave letile papcino iz Buljakovog
Adile mafijo prvo dokazi ti i Mujo Agic odakle vam pare da svo to bogastvo imate ti i i takvi ste uništili Ilidzu zajedno sa Enkom Hotom narko mafijom
Pa postojao je plan da se u centru napravi svasta nesto, ali su se roditelji djaka pobunili. Nisu dali da se izmjesta skola iz samog centra.
Pa da ste sve konobare uredno prijavljivali i porez na njih plaćali do sad bi Ilidža bila ko Las Vegas!!
Pa kakvi ste vi ljudi. Novom načelniku dajete 100 dana da nešto uradi, a SDA ste dali dvadeset godina i opet ste dali glasove SDA-u, a tražite sadisfakciju od novog načelnika. BREZOBRAZLUK iz SDA KUHINJE.
Eto vidis kad nemaju masku nece raditi jos godinu dana
Nedostaje vam i natpis na arapskom jeziku
Promijeni se vlast na Ilidzi i oni sada tek skontali da im fali mnogo toga to jeste da zive u dzungli bez icega .Treba sada zajahati novom nacelniku da vam to sredi a sutili ste tolike godine ili niste smjeli reci sta vam treba ili vas je reketirao vas MEMIC i KEROVODZA .Sada sacekajte da dodzete na red kao i svi ostali na ovoj opstini.Jeste zaposljavali to je istina ali za sebe a ne zaa drzavu jer vecina radnika nije bila prijavljena
Ovo nije vidjelo ugostiteljskog objekta, leglo kriminalaca, prostituki, maloljetnica koje su polugole, loše muzike i td. Izuzev Fetahovica i Levantea. Ostalo treba ooruaiti i izmaknuiti od škola koje su u neposrednoj blizini.
Ovi lokali koji su zatvoreni sad, propali su i prije korone jer ih je mala aleja pojela sve, to je sve bilo polu prazno ili prazno i prosle godine
A đe su BMW, land Roveri, vikendice i piqke materine koje ste stekli sa leđa radnika neprijavljenih bagro?
Bilo bi interesantno imati neke moći i saznati za koga su ovi revoltirani ugostitelji glasali. 🤷
Što nisi dao ultimatum Memići, ublehoo
Trebaju i oni što šta da obečaju novom načelniku kao na primjer da im se zabrani puštanje šund muzike i u tom duhu se obrazuju mladi jer je gimnazija i oš veoma blizu da se dogovore kad će koji puštat muziku jer svi istovremeno arlauču i to po stotine decibela Oni su ruglo Ilidže sa svojom muzikom primitivizmom.Zaobilazim taj dio moje Ilidže jer to više nije ona dođoše neki pitaj Boga od kuda.Lako ćemo izmjeniti ploče ali kako njih izmijeniti da bi Ilidža bila ona stara.