Komentari (373)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klosari
Ma mrs,treba ostali narod zbog vas ispastat govna klasicna.Ako ne radite dva dana u sedmici smak svijeta,svakako ni ne izdajete racune,tu se nesto zalite. Mrs
Sve kazniti ovo je namjerno širenje zaraze, šta radi policija. Sramota i za građane i za zdravstvene ustanove koje se lome od posla.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Policijo, sklanjaj bagru sa ulice. Obicni svijet ispasta radi ovih kriminalaca
klosari
Samo još da vam je Milo Džukanovic tu bilo bi proletera
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sve ispendreciti.
Kad iskoristavaju radnike ko robove tad šute. kad ne izdaju račune i tad šute. Utajuju hiljade i hiljade maraka poreza, radnici na crno il na minimalcu. Plate kod ugostitelja kurčeve, kao i radno vrijeme za radnika, slobodni dani i praznici katastrofa, godišnji odmori skoro da i ne postoje. Vozaju se skupi auti, luksuzni telefoni, markirana garderoba, sve preko leđa robova radnika. Kad ovo prođe inspekcije im natovariti svaki dan
Stoke bezobrazne, malo im, narod ih treba bojkovati totalno nakon ovog njihovog bezobrazluka.
Vjeruje u kUronu = doobro retardiran
realno gdje sada nakon posjete hramu da popušim nargilu?
Fino dati spisak vlasnika i njihovih objekata, da narod zna gdje ne treba doci (iako su to vecinom sisa barovi gdje vecinom maloljetni izlaze)
Možemo li sve te " ugostitelje" da zamolimo da se ponašaju kao normalni građani u teškim uslovima za sve ili misle da su kao SDA pajaci zaštičeni?
Braaaćo bosnjaci, srbi i hrvati voolim vam sve iz sveg srca, dobio sam na lotu 50 hiljada maraka
Naruceno od vladajucih stranaka. Strajkujte zbog nerada predstavnika vlasti na Federalnom i drzavnom nivou. Jedino kod nas otvorene granice, a nema vakcina
Šta znači Mahala Hukers bar?
Gledaj debila
I koliko je istrazena ova bolest ? Najlakse je napisati lopovi , kriminalci klosari ... jedino su se oni digli i traze svoja prava ....
A gdje vi pijete kafe ili kahve ? Sta da vi prestanete raditi i nemate primanja ? Da li gledate siru sliku ? Nisu samo vlasnici ti koji ostaju bez primanja , nego i konobari ! Nitko ne trazi da se radi za vrijeme covida , ali ako se zatvaraju objekti , treba vlada KS da uplati platu tim ljudima , od cega ce zivjeti ? Pravimo novo gladno doba ? Koliko svi mi postujemo mjere osim sto nosimo maske ?
Vlada će uplatiti plate kada gazde lokala i ostalih " ugostiteljskih" objekata plate sve što nisu platili državi. Ovu SDA bratiju pod lupu što hitnije!
Niste vi ugostitelji vidjeli kako je to po ambulantam biti po 4-5 sati...
STA JE BILO UGOSTITELJI NEMA SE PARA JEL?