Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je pricao i Zukorlic, dok ga Vucic nije uveo u vladu. I sad ga voda ko cuku. Hoce i Suljo da bude Vucicev cuko. Ali izgleda da ga Vucic nece, ili nema dovoljno povodaca. Vucic i njegovi nepismeni doktori nauka sa Megatrenda su katastrofa za Srbiju, da se razumijemo.
@Sandzaklijaa2 samo hrabro s vjerom u aloha !!!
Doci cemo mi bosanci da vam oslobodimo Sandzak a vi kupujte kuce u i oko Sarajeva!!
pobit cemo sandzaklije, sandzaklije u drinu skacite He he hE
sandjaklije su crnci nisu arijevska rasa nein nein nein
Ugljanin je tipičan šiptar koji jedva govori. Čak je i rođen na Kosovu.
budala teska
budala teska
ako mu pogledate u facu vidjet cete klasicnog bosnjaka...izvorni bosnjacki gen iz turkmenistana....ugljanin je pravi bosnjak a ne ko izedbegovici koji su islamizirani srbi....zivkovici iz smedereva...
hahaha joj ove lafine, bolje da ugljanin suti da ne bi prosli ko srbi u RSK
toooooo :))))
Gledajuci ovog lika na slici namece se pitanje " kad li je zadnji put j....o"
da sam na mjestu srbije ja bi poklonio sandzak bosnu, ali istrovremeno da sam na mjestu Bosne glatko bi odbio sandzak. Daleko najsiromasnija i najbijednija region na ex-yu prostori a vjerovatno i u cijeloj europi. To vise nije 3 svijet nego cetvrti toliko su zaostali u sandzaku, jedini koji su njima do koljena su ljudi koji zive blizu srpskoj-rumunjskoj granici. Jad i bijeda
@chapito da sam na mjestu srbije ja bi poklonio sandzak bosnu, ali istrovremeno da sam na mjestu Bosne glatko bi odbio sandzak. Daleko najsiromasnija i najbijednija region na ex-yu prostori a vjerovatno i u cijeloj europi. To vise nije 3 svijet nego cetvrti toliko su... Tako ti je to na ovim prostorima, šaroliko... To to je isto kao što su BG i NS za Sarajevo civilizacijski stepenicu iznad.
Novo Pazar je na Sandjaku, a Noviji je u Sarajevu
Prostor KiM i Raške oblasti je doživio izmenu demografije pod turskom okupacijom. Nema logike da se neko poziva na rezultate okupacije kao neki kapital na osnovu koga će tražiti neka veća manjinska prava. Albancima je donekle uspelo jer je Srbiju napao NATO da im da prava koja ne zaslužuju na tuđoj okupiranoj zemlji. Muslimani Raške oblasti moraju izazvati rat i intervenciju NATO da bi dobili isto. Bez toga neće ići.
..otkud Kosovu granice ako nekad nije bilo zasebna regija koja nije u sastavu Srbije ,a isto tako granice ima i Vojvodina i Sandžak .Ideologija velikosrpske paščadi je tuđe otimamo ,svojevne damo.Ni sami Srbi ne znaju gdje je tačno nastala srpska država ,a nastala je na tuđim teritorijama.
..poserem i tebe i srpske knige sa mitološkim sadržajem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez vulgarnosti, seksizma, huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. http://zalbe.vzs.ba/