Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najjače je bilo kad je darko brkan krkan na protestima za jmbg reko "e a hajmo mi sad da popijemo kafu i da ih pustimo da se dogovore"
Doboljno je pgledati presude povratnicima. Uvjek minimalne. Ni na osnovu cega nebi kao povratnici dobiti minimalnu. Osim ako date mito tuzilastvu i sudijama. Korumpiranije pravosudze od naseg ,mozda i postoji ali u nekim africkim selima.
--- Pravosuđe BiH zadovoljava 56 posto indikatora otvorenosti Da, i to otvorensoti prema mitu i IMTu ! :))
Tužilaštvo kantona Sarajevo 145 000 neriješenih krivičnih predmeta, sudstvo kantona Sarajevo MILION i PO neriješenih predmeta. Minimalnoi vrijeme čekanja na presudu je 10 godina, a Ustavni sud već počeo da cijepa kazne PRAVOSUĐU radi NERADA U RAZUMNOM ROKU ! I stuacija što bi rekao Irfan Nefić, APSOLUTNO ZADOVOLJAVAJUĆA sa 56,6 % . Palta u VSTV 35 000 KM godišnje pa se nekako krpi krajs a krajem A VI ZA TO GLASATE NA SVAKIM IZBORIMA !
Opet Boris Brkan i ekipa.. xD
Darko Brkan predsjednik organizacije..
http://zastone.ba/tim/darko-brkan/ http://zastone.ba/tim/boris-brkan/ http://zastone.ba/tim/dalio-sijah/ http://zastone.ba/tim/alisa-karovic/ http://zastone.ba/tim/aida-ajanovic/ http://zastone.ba/tim/damir-dajanovic/ http://zastone.ba/tim/tijana-cvjeticanin/ http://zastone.ba/tim/selma-asceric/
PRIKAŽI ODGOVORE (3)