Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravoslavcima smeta Dudakovic zato sto je odbranio Bih od cetnika
Zasto pisete majmmunu kada on to rasi smisljeno da bi vi reagovali. Fekalije samo na ignore
Tako je...nek su mu napisali i becirovic pise...
Ma ne znam šta se ima ovom prevarantu išta pisati i govoriti. To ti je isto kao da kažeš svinji nemoj u blato. Sve što mu više pričate o čistoći, on još prljaviji.
Bošnjaci nikad neće doći pameti. Učite od nas. I mi smo se 2000 godina pravdali zašto nas proganjaju svi. Od 1945 je to zauvijek prošlo. Nikad se mi više nikom nećemo pravdat.
Dodo ljakan
Na šta smo spali, da žrtva piše dže_latu pisma i upozorava ga na njegov zločin! Kakvo smo, bolje nismo ni zaslužili.
To su nam zeleni ahbabi ostavili u amanet prodajom drzave i revizije za kalifat. AJD SAD CAO
Kakve činjenice više,to đikane ne interesuje,samo uhapsiti negatore genocida.
Spustat se na njegov nivo u najmanju ruku znaci da si budala kao i on
A sta se ima ovim glorifikatorima genocida vise pisati??? Njihove mentalne probleme moze se rijesiti samo zatvaranjem u ludnice.
☪️
Udruženje žrtava agresije i genocida i sve porodice nastradalih civila u agresiji ali i svi vlasnici porušenih objekata i firmi TREBA DA TUŽE TZV RS MEĐUNARODNOM SUDU TUŽBA BI BILA U MILIJARDAMA A SIGURNO BI PROŠLA POSLE HAŠKIH PRESUDA TZV RS-u. Samo neko od Bošnjaka treba da angažuje dobrog stranog advokata.
Dok god postoji odgovor na ovog čovjeka, on će biti na odgovornom mjestu na kojem će se neodgovorno ponašati prema bosanskim srbima, ali i prema nama Bošnjacima. Hiljadu puta je uvrijedio, hiljadu puta je dat odgovor koji apsolutno nije dao nikakav pomak. Njegovi i njemu slični nemaju riječi težinu.
Prije nego je izglasan zakon o kleveti u rs-u, Dodik je prvo morao skinuti kcerku Goricu sa facebook, instagrama i ostalih dragih joj mjesta gdje se blamirala kao neko ko vrijedja sve redom sto ne pase u Dodikovski rezim. Nije njemu sad do toga da ispravlja ono sto mu je srbija podvalila sa laznim fotkama, on mora Goricu da drzi pod kontrolom. Nije mu lako.
Ukazivati RTRS-u i Dodiku na činjenice zvuči zaista optimistično, kao da to njih zanima...