Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa javna tajna je da VSTV-om upravljaju srbi, sta za ocekivati? Ponovo srbi dominiraju politikom a i pravosudjem kao pred rat, a bosnjo nek uzima bezznacajna ministarstva
I šta će Bošnjaci uraditi poslije ovoga? Kao milion puta ranije, help, help, help...i sve će se zaboraviti...
VSTV je napravio istu stvar koju je Mesić napravio u Hrvatskoj!
VSTV neistražuje i ne tuži nego trguje informacijama ! Bakire , ti si kriv za egzodus!
Tuga, tuga...
Nazalost jos uvijek postoje i postojace nepismeni gradjani koji ne razlikuju i ne znaju upotrebljavat pravilno imena i izraze. Ono u 2019.g. pise i brka muslimani - Bosnjaci. Kako razgovarat sa takvima.
Nema nama nikakvog napretka kad mi smo sami sebi najveći dušmani!
šta imaju udruženja osuđivati, zar nije otkrivanje dokaza u otvorenim slučajevima kriminalno? zašto nije pokrenut proces protiv odgovornih?
https://www.hrsvijet.net/index.php/vijesti/24-herceg-bosna/51010-sefik-dzaferovic-najavio-osnivanje-centra-koji-ce-se-baviti-otkrivanjem-i-prijavljivanjem-ratnih-zlocinaca
Pa nije ni čudo, kad Bakir u oči slaže zrtve genocida, šta onda dalje očekivati...
Ovo prepucanjae je kao pred drugi svjetski rat. Sukobljene strane iz prvog rata nisu našle saradnju. Kako bi bilo da se žrtve rata nekoriste za političke poene. Pustimo da dođe druga generacija a ne da i dolazeće generacije hranimo sukobom.
Nije ni čudo,ko je na čelu.Oni koji su nas ubijali,i jedni i drugi.Dok god ne bubu muslimani na čelu svih ministarskih pozicija,ovako će se događati.Šta bake kaže,ćaća ga njegov,što je pola Bosne prodao .Usmrdio se dabogda u kaburu.
VSTV : Korumpirani (cinjenica) Nekompetentni (cinjenica) A sada jos i izdajnici.
Lakrdija od drzave...
Šta kaže naša stranka, postoji li zajednički imenilac za sve ovo.