Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledavsi prijetnje upucene ministru Suljagicu, sa usklicima smrti i u ime Al.laha po uzoru na tali.banske i sau.dijske prerije vidim da je \"hrabrost\" selektivna i upitam se glavno pitanje...gdje su ti \"hrabri,pravedni muslimani\" koji salju metke Suljagicu...gdje su da ih salju čet.nicima, da se svete uboji.cama djece žena i sl...NEMA IH PODVILI REP POD NOGE :-) ČET.NIKA SE BOJE SULJAGIĆA SE NE BOJE :-)
Neka ste vi pametnjakovici sposobni i hrabri, bolje vam je posjetite psihijatra na nekoj od klinika. Po vasim komentarima se da zakljuciti kakvom miljeu pripadate, P-Fuj fukaro odvratna
je li oni govore o istom čovjeku čija je slika u tekstu??????
U pravu si i za jedno i za drugo. I ja sam ga tamo viđo te godine kad je došao u ZG, a jest mu Aziz daidža. O Azizu, otidji u Vogošću, pa mu pitaj zemljake iz njegova sela u Srebrenici, niko fine riječi nema.
Na zalost ovakvi su nam dosli na gotovo sve pozicije koje postoje.seljacine i papci...
horoz koji kukuriće prije sabaha obično završi u supi
za ministra sam na ovom portalu čuo da se izjašnjava kao ateista tako da nisam siguran u to, ali znam da nije izlazio iz islamskog centra u zagrebu, 1995. znam jer sam ga ja lično viđao tamo. čak sam čuo da mu je Pomoćnik predsjednika Mešihata IZ u Hrvatskoj aziz hasanović, dajdža. kakva je to principijelnost? Ateista, a hoda po islamskom centru. ima li još takvih primjera?
Ma nemoj mi reći? Vjeri nije mjesto u školi? Nije samo tamo gdje su Bošnjaci većina? Tu vašu priču možete \"mačku o rep\". Nije ni programima iz RHrvatske i Srbije mjesto u školi pa ga imamo? Imamo i slavu Svetog Save i program katoilički u HZHB, ali to ti ne smeta samo vjeronauka ali tamo gdje su Bošnjaci većina !Licemjerni ste ! FUUUUJJJ !!!
Ma nemoj mi reći? Vjeri nije mjesto u školi? Nije samo tamo gdje su Bošnjaci većina? Tu vašu priču možete \"mačku o rep\". Nije ni programima iz RHrvatske i Srbije mjesto u školi pa ga imamo? Imamo i slavu Svetog Save i program katoilički u HZHB, ali to ti ne smeta samo vjeronauka ali tamo gdje su Bošnjaci većina !Licemjerni ste ! FUUUUJJJ !!!
Ma nemoj mi reći? Vjeri nije mjesto u školi? Nije samo tamo gdje su Bošnjaci većina? Tu vašu priču možete \"mačku o rep2. Nije ni programima iz RHrvatske i Srbije mjesto u školi pa ga imamo? Imamo i slavu Svetog Save i program katoilički u HZHB, ali to ti ne smeta samo vjeronauka ali tamo gdje su Bošnjaci većina! FFUUUUJJJ!!!
Vjeri nije mjesto u skoli !!! Postoje ustanove za religijsko obrazovanje, pa izvolite. Moja mala sestra je cekala sama po 45 minuta, jer su ostali ucenici bili na vjeronauci. Je li to uredu? Svaka cast ministru sto je prva osoba koja je pokusala dovesti u red nase skolstvo! A upravo ovo sto se desilo (prijetnje koje jadnom covjeku stizu), PRAVI JE DOKAZ da je isti pokusao nesto promijeniti ali, naravno, nije uspio jer to doticnim kvazi vjernicima ne odgovara. I kako mozete reci da je kukavica sto se povukao??? Covjek strahuje za svoju porodicu, naravno da se povukao. A uostalom, to da je prebio zenu, ko kaze da je istina?Vise mi lici na izmisljotinu da bi se njegov ugled srozao! Sram vas bilo sviju redom. Mi smo dno dna. Ova drzava postaje sve gora i gora. Mladi sve vise i vise odlaze - i ne krivim ih kad ovdje nemaju nikakve buducnosti. Ali neee, bitno je da je Rijaset tuzio FTV, jer serija Lud Zbunjen Normalan zapravo siri ISLAMOFOBIJU! HAHAHAHAHAHAHA na sta smo spali..
BAS ME ZANIMA kako bi pisali mediji da je metak poslao SRBIN ili HRVAT.... Ocigledano svi znaju da autor pisma/metka Musliman. Svakodnevno bombarduju sa DODIKOM, COVICEM, i sve iste stvari ponavljaju Godinama. Sad bi bilo lijepo da FTV,Avaz i sl.. naredni 3 godine pricaju o ovom dogadaju! Mediji jesu objavili ovaj dogadaj ali nisu mu dali ni 5% paznje koliko daju npr \"ministru i njegovom sluzbenom autu\". Da je ovo normalna drzava ovo bi bilo narednih 10 dana udarna vijest, trazili bi izjave ministra, izjave od Islamske zajednice, policije, oglasili bi se drugi politicari, novinari itd... Ocito da niko nece/nesmije da progovori o ovom problemu, svaka cast pojedincima! OVO SPADA POD RUBLIKU DA SE NAJEZIS, STRASNO ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! !
PA ZAŠTO OBJAVLJUJETE KOMENTARE ČOVJEKA KOJI SE POTPISUJE SA IMENOM \"bog\".SAM NADIMAK A I KOMENTARI SU UVREDLJIVI DA ČOVJEK NEPOVJERUJE.MOLIM VAS NEOBJAVLJUJTE KOMENTARE SVAKOG MALOUMNIKA KOJI JE JOŠ BEZOBRAZAN
Ne boji se promjena, al BOJI SE METAKA!!!
VJERA JE JAVNA STVAR ,OTKUD PRAVO NEVJERNICIMA I AGRESIVNIM ATEISTIMA DA ODLUČUJU O SVEMU.JEL MI TREBAMO DA ŠUTIMO DOK NAM PIJANE BUDALE BACAJU PIVSKE FLAŠE PO ĐŽAMIJAMA .NE MOŽEŠ BITI VJERNIK KOD KUĆE A NEVJERNIK NA ULICI TO JE PODVOJENA LIČNOST TO ATEISTI NIKAD NEĆE SHVATITI.ONI TREBAJU DA BUDU SRETNI ŠTO SE GRADE ĐŽAMIJE JER ISTINSKI VJERNICI NIKOME NE PRAVE PROBLEME.VJERSKE USTANOVE GRADE VJERNICI A NE DRŽAVA,ONA IH JE ZNALA SAMO RUŠITI,TAKVIH USTANOVA TREBA ŠTO VIŠE JER PETKOM I BAJRAMIMA SU PRETIJESNA.
Koliko učitelja stoji iza ovog fantomskog udruženja - možda 1% od svih učitelja u KS? Koliko je dotičnio gospodin dalekovid (i agresivan, moram priznati) nio u ukidanju vjeronauke vidjelo se nakon izjašnjavanja roditelja o tom predmetu. Na smetlište historije, uostalom kao i sva druga nesposobna, kratkovida i korumpirana svita iz SDA,SDP,SBiH....nikakva razlika između njih, sjaši kurta da uzjaše murta.
PODRSKA MINISTRU SULJAGICU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A vi koji pljujete po njemu sram vas bilo! Samo ga mrzite sto je bio protiv vjeronauke! Pa ja, treba djecu uciti od malih nogu ko je koje vjere, koga treba da mrzi, skim da se druzi, nek zna dijete ko je kjafir nevjernik..... J..... djetinstvo, nek dijete zna ko je ko, samo je to bitno! Dugo sam razmisljao o nacionalistickim komentarima pogotovo na avazu, i dosao sam do zakljucka da je to vecinski dio dijaspora! Handre vas na poslu dodjete sj... kuci i morate te negdje ispucati, svi ste vi veliki sr.bi, hr.vati i mus.limani, ona seljacka politika zivim u njemackoj al srce mi kuca u bosni! Opet kazem podrska ministru, netreba nam vjeronauka u skolama, eno ti me.jtef i crk.va pa tamo je uci! UDRI SAD DISLIKE I PSUJ KOLIKO HOCES, POKAZI KULTURU SELJACKU!!! UDRI SAD DISLIKE DA SE BOLJE OSJECAS I DA TE TOLIKO NE BOLI ISTINA!!!!!!!!