Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje rješenje za BIH bi bilo da BAJA proglasi nezavisnu i suverenu PC-tek tada bi se rješenjenje naziralo
Rekao ostao pri stavu.Telgetija je u funkciji Dodikove politike i rusi i ono malo pravne drzave.
Sta je sudci..neka i Vas neko dira..godinama spavate paraziti jedni..zbog vase korumpiranosti i nelojalnosti gradjaniuma drzava nam je nikakava. Vi ste glavni krivci sto nam je lose jer niste htjeli na vrijeme procisuirate kriminalce od onog sitnog pa do onog krupnog kriminalca. Vama treba smanjit plate, a ne poveczti jer nista niste dobro uradili za obinci narod.
Ovo je udruženje bošnjačkih sudija sklonih SDA marifetlucima!
Hajka da se smjeni VSTV...od kud nove sudije da dovedu? neće ih iz rudnika dovesti nego upravo kolege koje pretenduju na ta radna mjesta.
Iz Rusije, bastiona demokratije!
dokaz da ovdje nista nefunkcionise jel ti u drzavi sudovi nisu u funkciji nema tu drzave niti narodu opstanka i zivota 1 predsjednik 1 nivo vlasti i da narodu bude dobro a ko ce to na funkciji biti zaboli me ona stvar
ljudi, samo bježite odavde.
kako je to moguce ??? valjda postoji slovo zakona.............. !