Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nmg da vjerujem. U Bosni su prevaranti iscijedili narod pa odose malo kod susjeda po pare,malo im sto su ovdje pokrali od te iste djece koju navodno pomazu. Fuj
Poznajem prevaranta koji je godinama širom BiH skupljao pare za izgradnje raznih džamija, za šta bi pribavio i falsifikovane dozvole od rijaseta da ima dozvolu skupljanje novca i razne druge falsifikovane dokumnte koje je koristio za obmanu. Sada vara narod kao predstavnik organizacije "Od srca srcu". Meni se povjerio da ima svog čovjeka koji je uposlenik ove organizacije i koji će ako neko slučajno kontaktira organizaciju da provjeri radi li ovaj "humanitarac" za njih potvrditi da je to njihov čovjek. Isti ovaj prevarant jedan period se lažno prestavljao ka inspektor i tako obmanjivao vlasnike kafića i prodavnica, pa uzimao pare da ne piše kaznu.