Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sapa, voditeljice Binga, Snezane Markovic, ne sluzi ni zasta drugo, nego da crpe pare iz budzeta Opcine Zenica i ZE-DO kantona. Na ovaj nacin zele jasno poruciti da napadaju i Federalni budzet
Sapa - udruzenje za pljahanje para od stranaca i kvazi brigu o zivotinjama...
Najbolje je donirati šintore sa sačmaricama.
Problem sa psima lutalicama postaje sve veći.Situcija je veoma alarmantna.Ili ne valja zakon ili ne valja vlast ili i jedno i drugo.Da li smo u stanju i jedan problem uspješno riješiti.
Ne vjerujem svojim očima. Ko stoji iza ovih udruženja koja zapravo ne štite niti jednu ugroženu životinjsku vrstu osim vrste koja se toliko namnožila da predstavlja realnu opasnost po djecu i ljude. Čeka se samo da neko dijete bude rastrgnuto. Moguće je da nastrada odmah i više djece jer kada čopor podivlja, neće se zaustaviti na jednom djetetu pred školom. Izgleda da retardirani Bošnjaci sve mogu progutati, pa i očigledan interes stranih lobija koji žele da vide ovdje stotoine azila, a kojima će prodavati pseću hranu. Pod hitno treba promijeniti taj glupi zakon i vratiti ovlasti Kafileriji.
Baš me interesuje koliko je redakcija klix-a dobila para od ovih udruženja da objavljuje ovakve tekstove. Udruženja koja su nastala na osnovu donacija stranaca koja uglavnom samo uzimaju pare a ništa ne rade.
Smrt komunizmu - sloboda životinjama!
ma da mi je ove iz udruženja šape šipkom po turu, volim životinje ali još više volim svoje dijete i ostale ljude, jučer su psi lutalice napale moje dijete u visokom i nije bilo nimalo ugodno i hvala bogu pa je bio sa mnom a ne sam jer ko zna kako bi završilo, i slažem se sa komentarom od kenny i bolje bi nam bilo da se bavimo starim i nemoćnim i da pomognemo oni ma koji hranu traže po kontejnerima
ima li koja dobra treba da mi popusi za petobu. lajakaj poruka pp kiss
joj opet JA,hahahahahaaaa.samo da ponovim jos jednom da bi ja ove CUKE sve po kratkom postupku...mjau-mjau,vau-vau.ciu-ciu......zviz :D
skloni ba kerove sa ulice, ujest ce nekog pa onda ih neko 10 smakne. onda imas ovih frustiranih sto ne vole ba zivotinje muce ih udaraju zlostavljaju itd od sta vam je to ccc budala
mi iz vau-vau organizacije zelimo reci da av-mjau, sapa, kikeriki. mac-mac, hrok-hrok, mu-muh, meeehheemehheeee, ciju-ciju, ciju-tup samo varaju narod. visak para saljite nama. imamo sve i kuce i auta i sve.
Za ovog što je postavio link sa 2 kera heroja...šta je sa psima koji napadaju djecu i ljude...to niko ne vidi...sve to treba po kratkom postupku a nek se brinu o bitnijim stvarima...poput prehrane i opskrbljivanja sirotinje...svi mi volimo životinje ali ljudi su "po meni" važniji!!!!
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti/485341-heroji-dva-psa-satima-grejali-decaka-6-izgubljenog-u-sumi-spasili-mu-zivot
Evo i sami ste kao redakcija pokazali da se uvjek 'ugrije onaj ko je bliže vatri' u ovom slucaju medijima. Čini mi se da to Bingo voditeljica u zadnje vrijeme vješto koristi za vlastitu i promociju Šape. Duboki naklon komentatoru koji napisa da: Na ovaj nacin zele jasno poruciti da napadaju i Federalni budzet .
TAČNO: "PROBLEM JE U NESPROVOĐENJU ZAKONA, DAKLE KRIVA JE VLAST. KASTRACIJA PASA JE JEDINO RJEŠENJE I NARAVNO UKLANJANJE AGRESIVNIH PASA SA ULICE."
KAKO VAS NIJE STID ŠTO NE BRINETE O LJUDIMA GLADNIM ŠTO TRAŽE PO KONTEJNERIMA KORU HLJEBA ZAR VAM JE PAS LUTALICA PREĆI OD ČOVJEKA, ZNAMO KAKO MULJATE NOVAC.