Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet SDA pogane balije sa drzavnim parama glume socijalno osvestene
iz svog dzepa izvadite kupite pa se onda slikajte pogane balijetine
Sve dok nam je ovo vijest ovo je jad od zemlje....svaka cast ali jadno :(
Vijest poklonjena vaga i direktorica radi primopredaju! Da u zemlju propadneš od stida
@istinoljubac Nek neko objavi sadrzaj podruma... ako vec nije iznijeto.... Puno nove opreme
Mozda je Seka i ovo montirala???
Ovo je veliki dan za Seku, jos samo da joj neko pokloni gaze, rukavice i dr. da ne moraju pacijenti kupovati, iako odvajaju uredno za zdravstveno osiguranje.
Trebali su Seki pokloniti jos jedan skupi kisobran za svaki slucaj ukoliko ne bude dobila auto predsjednistva.
Svaka cast profesorici. Ovi zgubidani sto mlate, samo neka lazu. Znamo mi pacijenti kako je bilo a kako je sad! Ova vaga je velika stvar. Zamislite kako je invalidu ustajati iz kolica radi 2min.vaganja. KCUS nikad nije bio cistiji, a osoblje ljubaznije. I da se zna IMA I GAZA I SVIH LIJEKOVA! DUSMANI ZDRAVO!
Vagu i pola kile zlatne džezve
Da je više ovakvih menadžera i sposobnih žena bilo bi nam svima bolje. KCUS je definitivno sada jedna uređena bolnica. Svaka čast
mozda njih da je vise, ali uvlakaca poput tebe i supljih glava nek bude manje, amin.
Ovo je pravi i profesionalni odnos prema pacijentima. Vidi se da direktorica Izetbegović odlično radi svoj posao. Razgovara sa pacijentima kako bi čula njihovo mišljenje. Žalosno je što neki paćenici daju negativne komentare. Pa i slijepac vidi da je sada KCUS najača zdravstvena ustanova u BIH. BRAVOOOOOOOOO