Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U vlasti diletanti, u udruženju poslodavaca tajkuni, novopeceni biznismeni koji su u pljačkaškoj privatizaciji postali vlasnici preduzeća, kao i oni koji su direktori preduzeća koje postavljaju ovi diletanti iz vlasti. Malo je onih koji su pošteno stekli svoj kapital i pokrenuli biznise i njima skidam kapu. U sindikatima uhljebljeni nemoralni predstavnici koji su spremni za rad ličnih koristi izdati radničke interese... Radnici nažalost nedovoljno osviješćeni samo mirno ćute... dokle???
Jest vas Novalić potrosio ko toalet papir dok se usvajao zakon bili ste legalni haha
Ako je ovo odluka Vlade FBiH, onda znaci da su za nju glasali ministri SDA i SBB. Svaka cast Radocnicu, niste ni mjesec dana u vlasti vec ste pokazali svoje pravo lice. Ti zelis davati otkaze radnicima u Avazu, jer ti posao ne ide, pa kad se poslodavci i sindikat slozise oko kolektivnog ugovora, koji tebi i tebi slicnima ne odgovara iz licnih razloga, spremni ste zbog toga sve oko sebe unistiti. Jako je tvoje Bosnjacko jedinstvo sa SDA, kada nas razarate iznutra. Unistitelji ste Bosne.
p.... vam m.... sta hocete, glasali ste, dobili ste... ima od 100 komentatora na klixu barem 30 onih koji su glasali za SDA, HDZ i sl. i sad se zalite. Nama treba diktator koji ce pobit po 500 od svake gamadi pa ces vidit mira i suzivota, a i napredka.
raspadaju vam se talovi!? kuku-lele
Poslodavci nabijem vas...
Vaauuuuuu......lopoviiii......! Kloshari..!
Vaauuuuuu......lopoviiii......! Kloshari..!
Eto vam pa vi glasajte za njih. SDA-ovci su BAHATI ljudi koji ne prezaju od toga da ponize bilo koga. Čujte, pa oni su predstavnici "BOŠNJAKA" u BiH ???
ogledalo biraca je to
Molim ljude iz stranke SDA da napokon otjeraju ovu budalu Novalica zajedno sa njegovim savjetnicima koji imaju tri razreda skole i knjige za cetvrti, pa upropastice vas nacisto.