Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako nista bogati smo apsurdima.
Napraviš ČETVERO ili PETERO ili bogme ŠESTERO čeljadi I daš im život a sebi ga uništiš. To vam je evolucija
Interesanto je da porodice koje su slabije situirane se odlucuju da imaju 3,4,5-ro djece i onda pomagaj,zovi razne televizije i tako to ne mogu da shvatim te ljude nikako...a djeca u svemu tome najvise ispastaju sto je tuzno...
Josh je to dobro zamisli ove sto imaju 17+
U drzavi koja nije u stanju dati porodiljske naknade a djeciji doplatak je bijednih 49 maraka a uskoro ce biti misaona imenica imati vise od 2 djece je ravno samoubistvu.Ne treba napominjati da i bez recesije nasa drzava zbog nestabilne i slozene politicke situacije ide silaznom putanjom.Gospoda bi da im neko djeci placa kurseve i treninge...U ovoj zemlji je 80% djece neuhranjeno a na hiljade nema adekvatno lijecenje.Kad ste znali radjati toliki broj djece ne razmisljajuci sta sutra onda se i snalazite za istu jer vi ste kao roditelji odgovorni za njih.Svi bi mi da MOZEMO imali velike porodice.
svaka cast
Jel' i ovo udruženje financira babo Erdogan ???