Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto ne daju onu jadnu zenu da je ukopaju pobogu, svakako su sve podrediili tome da propadne istraga tuzilastva jer bez obdukcije se ne može ni otkriti je li nemar doktora il sta je ubilo oce nesretne ljude. Da bar ljudi u miru pocivaju.
sve bi ih otpustio i platio obdukcije u RSu , a ovi nek se onda bave poljoprvredom i nek onda materama pametuju
Ma nemoj samo da nam se doktori izlazu riziku i rade svoj posao, u ovoj situaciji su se najbolje pokazali ko su i sta su: 50% njih je otvorilo bolovanja. Od ostalih 50% velika vecina nece ni da radi svoj posao. Gdje je sada doktorski poziv da se pomaze u nevolji? Preminuo nam je epidemiolog zbog njihove nesposobnosti i izbjegavanja duznosti
To nije stav struke, nego instrukcija WHO? Zašto? Izgovor je da se ne bi patolozi zarazili. Kako su onda ranije radili obdukcije kod pacijenata zaraženih HIV i drugim puno opasnijim virusima? Pitanje udruženje. Kako znate da je neko preminuo od Korone, ako ne uradite obdukciju?
@Darth_Vader_007 Jedino je tačno da postoji masovno prikrivanje uzroka smrti, jer bi se otkrilo da je velikim dijelom od drugih bolesti ili pogrešnog i agresivnog liječena.
Toliko su mi se ovi doktori smucili u zadnje vrijeme. Kakva ba Zenevska deklaracija, kakva Hipokratova zakletva. Odron naseg drustva su doktori. Kad doktor ide ulicom, treba preci na drugu stranu.
Vazda je bilo tako, istina umire s doktorom 😂
sramota, sve bi ih otpustio
ništa ja njima ne vjerujem. na kraju će se ispostaviti da su ove stare ljude ubijali kojekakvim terapijama po preporukama WHO. ili ti kako bi struka rekla agresivnim liječenjem
Koje su ovo price svih drzava haha a WHO (SZO) zabranila obdukcije umrlih od korone . Sve se radi samo da se istina ne sazna . Pravo porodice je da trazi obdukciju , da je umro od ebole a ne od necega drugog . Pomalo na sva prava oduzimaju . Majku im robovlasnicku
Pokopaj svoje greške.
Za sta ste Vi ucili i obrazovali se?Da punite svoje dzepove,a drzava i gradjani vas skolovali da budete u ovakvim situacijama u prvim redovima.Vi se sakrili u " misije rupe".!! 400 medicinski radnika na odmoru i bolovanju u KS...????
U prevodu, da se ne sazna istina. Zato i u svijetu nije u interesu da se radi obdukcija jer bi se sprijecilo stvaranje vakcine- para.
Ako necete raditi svoj posao idete kupite ovce i postanite cobani. Kad je uzet pare mi smo prvi kad je raditi onda necemo.
Postoji opasnost da se sazna stvarni uzrok smrti. Nego dje je Bakir? Duzan mi neke pare pa ga trazim.
Sta cemo se sve naslusati od ovih nasih "strucnjaka" a Boga mi i stranih, svakak nova vijest demantuje predhodnui sve tako u krug, a sve strucnjaci...
Ajd kad pocistimo vasa " obrazlozenja", recite nam zasto ne?
Kukavice, treba vam oduzeti licencu za rad.