Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ste vi sebe naveli kao prvog od \"najrelevantnijih\" ...
je li do mene ili ja ne mogu da ih nadem na netu? bilo bi smijesno da nemaju svoj site hahaha :D
suti i slusaj pjesmu građaninu!
Dame i gospodo, pljvanje je upravo zavrsilo. Molimo Vas nastavite sa istom gorčinom da kenjate po svim aspektima napredka ili pokusaja napretka. Hvala jos jednom na kontinuiranom očaju koji podjelite sa svima. Naredne sedmice na epljuvaču imamo pljuvanje upola cijene :)
crkni seljacino
Svaki vlasnik uvijek svog konja hvali pa i vi.
Nemoj se ba dzaba provaljivati, Alexa uopste nije pouzdana, u njenom mjerenju ucestvuju samo oni korisnici koji imaju alexa toolbar instaliran. Mozda je donekle pouzdana u SAD, ali ostatak svijeta zaboravi.
udruzenje online medija!!!! Dze ovo ima????? Prosvijetlite nas Hvala
Valicon lista portala je smjesna ... dovoljno je samo da uporedite po rednim brojevim portale sa rezultatima Alexe i sve ce vam biti jasno! Google i Alexa su najrelevantniji izvori informacija za web stranice ... ovo ostalo je samo na pokusajima!
Jos kad nam sad pocnu naplacivati da se pojavimo na listi :D Mada znam da Valicon radi kako pojedinim godi, tj. za odredjenu sumu novca moze se lijepo napredovati na listi.
jednako bombasticna najava bila je i za prevarante iz valicona i njihovu smijuriju gemiusaudience. ovo zvuci kao kcerka projekat valicona
Toliko o ozbiljnosti ovog Udruzenja. Oni bi kao trebali da budu Udruzenje ONLINE medija i servisa, a nemaju vlastitu web prezentaciju???? Jadno.
Cuj stranica? Pa dje ce stranicu pravit to kosta jedno milju maraka ili malo vise, cekaj prvo da se nasopaju malo...
Heheheheee, našli ljudi način da se i oni \"ugrade\"...
Da bas smijesno promovisu web, a udruzenje nema ni stranice. Pa valjda je to prvi korak...cccc.
hoćete i vi početi s online smrtovnicama kao i dnevni avaz