Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA nema samo botove medju klix komentatorima vec ih je nasla i medju nezaposlenima garant su im obecali obrok ili nesto tako. Cuj pruzaju podrsku kantonalnoj vladi gdje je najveca nezaposlenost. Ovakvog apsurda nigdje nema. 😞
dobrila im.
Jel dajete podrusku u zaposljavanju familije, snaha, sinova, sura, badza, svasika, kcerki ministara SDA u javna preduzeca pod kontrolom SDA _ Ova vlada je vrh nepotizma u ovih 27 godina po uhljebarsko porodicnom zaposljavanju. Svaki ministar je uhljebio sve svoje u tk institucije. Umjesto da su po zatvorima oni su na vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Majko ti draga! Moguće samo u BiH. Podržiš nekoga, ko za tebe uradio nije ništa. Oni ti krše ljudsko pravo na rad, zaradu i bolji život, a ti njih podržavaš. Mazohizam po bosansko. Oprane prazne glave. Biježite mladi i obrazovani. Čim dalje, to bolje!
ovo su SDA šupci koji se još nadaju da će dobiti posao jer su zato se i učlanili u SDA, isto tako je i sa ovim udruženjima boraca, koji poslije 22 godine traže svoja prava, to su SDA borci, jer su to njihova udruženja
Bolje sjutra....Bolje sjutra....Bolje sjutra...SDA - JER NAROD ZNA
Sta radi litar ulja, pola kile secera, kila brasna, vreca krompira... I to svake druge godine pred izbore. Sta bi tek bilo da se tako dijeli svake godine?
Hahaha, obecavaju se poslovi nakon sto SDA pobjedi. Jad i bijeda!
Ukinuti i zabraniti rad ovog udruzenja odmah !Ocigledno sluzi za parazite da ubiru drzavni novac putem grantova SDA vlade.
Tokmaci
Bakire, Bakire kako ovoliko poltrona, botova, budaletina, kretena i nepismenih krezavih idiota uspijevaš okupit oko sebe . . . ? ? ?
Danas je jako profitabilno osnovati neko udruzenje. A ovi u rukovodstvu udruzenja nezaposlenih sigurno nisu nezaposleni tj sigurno imaju platu u udruzenju.
E stvarno...cime se sve sluzi SDA u borbi za fotelje!!! Da nije tuzno bilo bi smijesno.
raja sa biroa :)))
Udruženje Ne zaposlenih?????????????? a gdje su udruženja zaposlenih gdje jadnici rade od sabaha do akšama za 300 do 500KM
U jbt koji paradoks... No dobro ovi koji predstavljaju udruzenje su zaposleni...od vlade kao nevladino udruzenje dobijaju novac stookupljaju i manipulisu sirotinjom I tako u ime te sirotinje izdaju ovakav ublehski iskaz podrske vladi koja se obavezala da ce njih nekoliko u udruzenju odrzavati odgovarajucim finansijskim nevladinim injekcijama.. Sramota kako su jeftini..
JEBALA IM VLADA I OCA I MAJKU I ZENU I SESTRU...UMRITE GNJIDE NEPISMENE
Ova SDA pizdarija moze proci u Banovicima i Poljicu , eventualno. :)