Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jbg . sad ce neko nekome odredjivati kada ce nesto slaviti i sta to znaci, ova prica je gora od Don Kihota i borbe s vjetrenjacama... Ovakav nastup samo produbljuje jaz i vise unistava BiH...
A GENOCID 350.000 SRBA IZ SARAJEVA
@mocniSrbi da nije mozda to malo 350.000 ... da se ne svadjamo bilo je 500.000.. I jos nesto ,, ono srba sto je otislo jeste dobrovoljno prvih dana kad je zapucalo I nije istjerano kao sto ste vi radili u banja luci itd. a oni koji su ostali I branili svoj grad su pravi heroji...
Može babe može. Ajte sad kući razvijajte pitu.
Tuga kad se sjetim kakve golgote su preživjeli ljudi u ratu 92-96, kakve sramne poruke i dan danas dobijamo. Ne znam kako genocidaši mogu da spavaju mirno na krvlju oblivenoj bosanskoj zemlji sa desecima grobnica. Taj narod koji je klao i ubijao želi sebi osigurati budućnost na bosanskoj zemlji. Teško, jako teško.
Inatite se, zivite u proslosti i jedni i drugi, pusti te nas mlade tako vam Boga jedinog da zivimo. Gusi te nas vise. Ne treba zaboraviti al ne treba te druge , pogotova nas mlade mrznjom trovati mi bi malo sad da ``cool``-iramo. Zivota nam daj te!!!
Malo glupo rečeno "slaviti",gdje ćeš genocid slaviti.Obilježavati ovaj datum kao dan žrtava genocida bila bi mnogo bolja formulacija
daj munira ne beljezgaj...para se naklepala pa sad laprdas
Da bas tako, dan stida, dan srama, dan genocida, dan kad svijet nije mogao vjerovat da takvi monstrumi jos uvijek postoje.
Ma odje*ite vise!!!
Ma oni slave genocid i nista drugo, oni se ponose tim. Ne osjecaju ni trunku stida, srama i pokajanja. Oni zastupaju jos teoriju da su se branili ubijajuci civile, mladice i djecu.
Pusite ga balije tek smo poceli da vas karamo poturice glupe
zar se genocid treba slaviti ?
@thea aha, znači samo su srbi ubijali, nisam znala
@thea nije niko imao nikome pravo oduzeti život ! niko. Ali se desilo i glupo je smatrati da je samo jedan narod ginuo. Niko nije prav, niko, ni jedna ni druga ni treća strana. Svi koji su činili zlodjela trebaju da za to plate, svi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)