Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Katarza je trebala imati smisao odricanja od osoba koje su počinile zločine, tj. hrvatski narod je dobio priliku da se odrekne osoba koje su počinile zločine, da, u najmanju ruku, kaže kako ovi zločinci nisu radili u interesu hrvatskog naroda… Međutim, to se nije desilo. Zločinci HVO-a su proglašeni svecima kod većeg dijela hrvatskog naroda. Prema tome, onaj ko podržava djelo zločinca - isti je kao i taj zločinac.
a kod vas su mudzahedini proglaseni mucenicima..a sekli su hriscanske glave po bosni.silovali decu
@muftija01041 Ko je sekao I silovao - zna cijeli svijet, a znaš I ti. To što je šaka stranih divljaka radila neprijateljskim vojnicima bili su incidenti kojih se stidi svaki Bošnjak. A vi, koji ste komšije, radili ste i gore stvari planski i sistematski i, što je najgore, tim zlodjelima i njihovim vinovnicima se dičite!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hahahahaha sta cemo sa Grabovicom
Kakva katarza postali su još gori!
kad cete vi balijaći doživeti katarzu??
Moji Mostarci,pa kako ce dovesti do katarze kad plebiscitom uvijek za SDA glasate koji vas odmah Covicu prepusti...U svim kantonima je doslo do pomaka ali kod vas ne
Uzdravlje!