Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista je užasna i zabrinjavajuća ova hdz i hrhb propaganda koja truje vlastiti narod lažima i obmanama o periodu agresije na BiH ,gdje i pored svih presuda Svjetskog suda o najgorim zločinima koje su počinili Hvo i postrojbe HV nad svojim komšijama i gradjanima BiH, oni to i dalje negiraju , slave zločine , uporno rade protiv BIH. Oni žive u totalnoj zabludi i mraku, jer istina je samo jedna , ne dvije ni tri..A Bosna je vječna ,do Sudnjeg dana , naravno..
Uf taj "strasni" logor dretelj u kojem je preminuo 1 (slovima-jedan) logoras i to radi vrucina!Posjeti su bili 2 puta tjedno!Zasto nitko ne napise koliko je bosnjakinja silovano dk su oni bili u "logoru"?Mislim, zene i kcerke na slobodi, pod "ustasama" a da nema silovanja?Cudno.....A kad cete pisati malo o hev udruzi logorasa muslimanske tzv" a bih"?Postoji ta udruga i vrlo je aktivna!
@stern Logor je logor ! Aušvic su predstavljali kao sabirni centar....