Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ti samo SPINOVANJA botova i trolova na portalu, o generalima AR BIH, samo da znate njih postuju i neprijatelji protiv koji su se borili, a ne postuju podrumasi, kukavice, dezerteri, oni sminkeri po gradu .. ciljevi diskreditacije su odavno jasni u Memorandumima Sanu, koje na svoj nacin slijedi i hrv.akademija znan. i politike, Zasto, pa jer su zlocin.okupatorske, i imaju terit.pretenzije..
Ako je neko kriv neka i odgovara, a ne da se izmisljaju dokazi bilo kome pa i hvo ili vrs, ali imamo Relativizaciju na djelu.. Poznate spektakylarne akcije policije po nalogu tuzilastva, neosnovane i neopravdane, koje ruse ugled policije, a tuzioci rukovodjeni ideologijama roditelja a vecina ih iz rs, neke love da ih popljuju jer postenog covjeka to boli, a Zlocince da bi im omogucili laksu obranu, i pustili na kraju ..
Ma daj majku va vasu do sada niko nije odgovarao za nista barem za zlocine nad hrvatima.Jednog pritvore i odmah problem.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> Sexcoss.com
"Vojska Kosova pozitivan korak" Novi američki ambasador je rekao da je "evolucija" Bezbednosnih snaga Kosova (BSK) u vojsku "pozitivan korak za Kosovo" i dodao da je "više nego prirodno da Kosovo kao suverena i nezavisna zemlja ima odbrambene sposobnosti". http://rs.n1info.com/Vesti/a441978/Ambasador-Za-SAD-je-Kosovo-odlicna-uspesna-prica.html
Ni države ni vojske, zločinac do ozločinca!
A koji od ovih pobrojanih generala dade podršku demobilisanim borcima na nedavnim protestima za njihova prava! Borci bez prava i penzija a vi sa svim mogućim privilegijama i penzijama od nekoliko hiljada KM! Sigurno Nemate podršku boraca ko je sta zaslužio nek i dobije!
čista naiva ,ko fol hapšenja genarala nakon preko 20 godina. Gdje su bili predmeti.U dnu ladice?
Fuj , grebo vam svak kumaj... Olosu profiterski.... Podhitno imovinske kartone od 1991. i sada uporediti...
Zato jer ni jedan oficir nije stao uz demobilisane borce na protestima. Zato jer ih SDA podmicuje a oni svi za SDA navijaju i drugi nece nista da imaju sa gofnima.
general ima 4 000 penzije..zasto bi on stao uz nekog vojnika koji je budala pa nije postao clan sda....da je postao clan sda dobio bi skodu oktaviju 4x4 svake 3 godine....a ovako nek sisa sisu....:)
@wana e sad ako zivis za pare ili da ti se ime spominje...
Recite to ubijeim stanovnicima sela Grabovice ili vojnicima HVO na Stipića livadi koji su masakrirani na najsvirepiji način.
Pored ovoliko generala ne može proći ni jedan ''neprijateljski komentar'', odmah ga u zraku srede, ne dođe ni do KLIX.a
Gdje češ pored ovoliko generala napisati komentar. Nema teorije, ne dođe ni do KLIY-a odma ga u zraku ''eliminiraju''..
Vidi onoga prvog s lijeva jes' se ''izprsio'', ostalo valjda sa prvih linija. A vidi i onoga u puloveru treči s desna, znam da su ga zvali MUTI-velija najviše si ga mogao vidjeti u džamiji, musafirhani i na iftarima.. što jes, jes..
IZGLEDA DA SU VUČIĆ-DAČIĆ-VULINOVI PROPAGANDISTI IZ BEOGRADA KAO VOĐE TARIGUZIJE KATALIZIRALI (PODSTAKLI) NAJMANJE PET PRIJETNJI ILI NAPADA NA AMERIČKE AMBASADE: 1-Aleksandar Vučić, Ručnim bombama (Podgorica 2018-e), 2-Tomislav Nikolić, Limenke ... (Sarajevo 2015-e), 3-Boris Tadić, Automatskom puškom (Sarajevo 2011-e), 4-Boris Tadić, Piromanski napad (Beograd 2008-e), 5-Slobodan Milošević, Raketnim bacačem (Moskva 1995-e).
Ne služimo praljkovaču.