Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej ba bjez u NEMACKU tamo ce te postovat milion puta vise...
Svaka čast udruženju,sličnim sarajevskim kružoocima i društvima uključujući bakijama,al da budemo realni kakav je to doktorski studij i kakav je to doktor nauka Zikrija Avdagić?
Srecom sam otisao studirati vani na vrijeme, ovaj fakultet je totalno propao...
Ova žena je ublehašica! Laže i petlja!
Pogledaš dekanu etf-a glavu i vidiš da je rudonja, ono došlo iz p.m. da ovde rukovodi!
Želim da uputim neupućene na forumsku temu o datoj profesorici, pa pročitajte o njoj sve "crno na bijelo": https://forum.klix.ba/etf-prof-dr-selma-rizvic-t157376.html Uvažena profesorica je predsjednica upravnog odbora ovog udruženja i praktično sama sebe podržava u ovom slučaju i pokušava iznuditi neki oblik sažaljenja od javnosti, iako je oštetila mnoge generacije studenata Elektrotehničkog fakulteta. Selma, vrijeme je da se prestaneš sramotiti!
pa brate mili ima sud, zakon, neki propis sta god, rijesite to tamo, a ne po portalima. i ovo je malo providno sa udruzenjem ciji si clan jer to je isto kao da sam sebi dajes podrsku.