Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKVO BA UDRUZENJE. NEMA TU NIKOG OSIM JEDNE OSOBE KOJA SE ZOVE BORKA RUDIC KOJA ZLOUPOTREBLJAVA NOVINARE I KOJI SU NAKON VELIKE AFERE I KRADJE PARA ZA DOPRINOSE NAPUSTILI OVO UPROPASTENO UDRUZENJE.
ovo je tzv. udruzenje novinara produzena ruka sda. pokusavaju se nam se prodati, ali ne uspijevaju.
Trebalo bi ispitati poslovanje ovog kompromitovanog udruzenja? Ostali su nam duzni odgovoroti na pitanje o pronovjeri novca mnogih novinara za doprinose. Borka Rudic (ali i tuzilastvo) bi se morala baviti ovim pitanjima umjesto sto je od navedenog udruzenja napravila megafon za zastitu SDA i tajkunskih medija.
e baš će im sad Kafedžićka pomoći da riješe problem :-)
OVO SE ZAVISNO OD SDA POLITIKE UDRUZENJE TRUDI DA FTV OSTANE POD KONTROLOM CENTRALE SDA. NECE PROCI, NEPRINCIPIJELNA DRUZINO.
Borka, moras znati da Suljina SDA i tajkuni nece uredjivati FTV. To neka ti bude jasno, tebi i tvojim prijateljicama iz njihovih privatnih medija.
Vase udruzenje odavno je sebe suspendovalo. Godinama ste cutali na zloupotrebe na FTV, na kriminalno ponasanje vasih clanova (Bakira H i njegove svite), zmirili ste pred otvorenom okupacijom koja se provodila i provodi svih ovih godina.... Vi ste dragi bivsi prijatelji sebe trajno izbacili jer ste listom \"bliski\" i jeftini suradnici krimosa na vlasti.....Zakrivajuci se svih ovih godina iza nesuvislih i tupavih saopcenja o demokraciji i slicnim nebulozama, napravili ste medvjedju uslugu vasim vlastodrscima- vise vas nitko ne uzima za ozbiljo? I usput. Kada cete nam vratiti pare koje smo ulagali za penzije i koje ste POKRALI....u samom vrhu udruzenja mnogo sta smrdi...da gospodo smrdi.
ima \"pravde\" ima. Svakog prvog placa, i sud i tuzilastvo i policija, a i petkom dzuma, dok ne isfura opet neka budala ko bugojansk Okx, pa ce se ko fol cudit i \"radit\"
Koprcaju se odsjeceni kraci SDA kriminalaca... da ima pravde svima bi se sudilo za veleizdaju, a ne da blokiraju, salju zalbe isl.
www.bihdijaspora.com Vodic za glasanje izvan BiH, Obrazac PRP-1 i podaci o glasacima izvan BiH
uzalud se trudis borka. i lose je to sto radis u ime politike sda i njihovih omiljenih tajkuna.
Moze ovo privatno preduzece Borke Rudic zaliti,i ali SDA vise nece moci uredjivati program FTV. Kolegice i kolege sa RTVFBIH
ma hajte molim vas, a kad je politicki bekgraund bakira hadziomerovica vristao iz svake sekunde programa, onda je bilo ok hahaha