Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako grad Zenica ima vlasnicki udio od 67,5 % u RTV Zenica, onda grad Zenica odnosno politicke strukture grada Zenice odredjuju ko ce voditi RTV Zenica. To je jasno ko dobar dan. Zamislite firmu u kojoj ste vi vlasnik i vas udio je recimo 70 % i onda vam tamo neko udruzenje koje upste nije vlasnik preostalih 30 % (a i da jeste) uputi protest, zato sto se mjesate u izbor direktora. Van pameti. Da sam na njegovom mjestu ja bih raspustio i nadzorni odbor i otjerao direktora.
Što niste slali dopise kad je kriminalna banda zvana SDA vladala tom televizijom?
Ne mogu oni Fudi meda
Iza stoji cijela prica da su to stranacki kadrovi koji godinama drze te pozicije,sad nije nacelnik njihov i odmah iskljucenje traze iz svega.Samo sad pogledajte ko ga rusi,sve ce vam biti jasno.
Ako je covjeknimao dobrih poteza, ne znaci da mu trebate slijepo vjerovati. Ovo je svakako los potez
Bravo fudo bravo fudo a za godinu dana bit ce puuu fudo , fudo lopove hihihi
Bravi Fudo a ovim takozvanim novinarima i udruzenju BiH novinara samo da se sjetim famelije ...stoka a ne novinari
Ovaj klix je leglo retardiranih likova😀😀😀😀
http://stav.ba/fuad-kasumovic-radikalni-manipulator-tezak-milione/
Ma samo nek' nije u SDA i neka krade u privatnoj režiji😀😀😀 Allah ga nagradio😀😀😀😀
Jojjjjj nov'nara, ocam'
O gledaj starog minderaša, malo smo presvukli dres. Kako ti gospođa, dobro ju je SBB uhljebio.
https://www.zenicablog.com/prenosimo-ko-je-fuad-kasumovic-i-zasto-je-izbacen-iz-sda/
Nevjerovatno samo koliko idiota ima na klixu pa ovog kengura veličaju. Ljubi majka svoje idiote.
I treba da smijeni SDA direktora koji je debatu pred izbore napravio tako što je u jednoj debati bio Kasumović, a u drugoj SDA kandidat jer su znali da će ga ovaj osramotiti. Kakvi ste jadovi!