Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd sto je zena na \"ilustracijinoj\" fotografiji ispade mikrocefalicna. To je fotograf nesposoban. Al mogli su potpaliti Gugl pa metnuti i link na pomenuti zakon - da se narod obrazuje i da moze da vidi da li komentatori zakona kenjaju uprazno. http://predstavnickidom-pfbih.gov.ba/upload/file/sjednice/18_sjednica_bos/2.%20Prijedlog%20zakona%20o%20zastiti%20jemaca%20u%20FBiH.pdf Moje licno misljenje je da je samo onaj dio gdje ce zakon \"ukinut će poslovnu sposobnost osobama iznad 65 godina života\" dovoljan pokazatelj da komentatori istog kenjaju uprazno. Ispade da zakon zabranjuje onim starijim od 65 godina da rade - a ne da budu ziranti. Dio o zakon ukida firmama koristenje jemstva je cista laz. Otprilike, jedino sto je 100% istina je to da se bankari zale na prijedlog zakona. Ostalo sve je iskrivljivanje istine.
Prepali se lopovi iz banaka,neće više biti žiranata da njih opljačkaju i naplate silne milione koje su podijelili. Svuda u svijetu se za kredit da u zalog nekretnina,auto samo je kod nas obrnuto
SVI PROPALI, LIHVARI
Udruzenje Banaka Bih - Od kojih je to bosanskohercegovackih banaka ovo udruzenje sastavljeno bas bi volili da znamo.