Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Fašizmu nije bilo korupcije i nesposobnog lopovskog kadra. Nastao je upravo zbog situacije u kojoj se mi danas nalazimo. Dakle zbog DEMOKRA (ti i ja) = KRADEMO (ti i ja).
Ovi fosili bolje da se posvete budućnosti ove zemlje, nego da žive u romantiziranoj prošlosti i tako da nas jebu u mozak dalje!
Sve spomenike zlocinackih sistema poput komunizma srusiti do zadnjeg. Iskoristite taj prostor za nesto pametno
Naprimjer džamiju? Vrlo pametno. Kuš, ustašo.
husiću ti si veći idiot od Žutog!
Bojim se da naše narode danas vode oni koji su bili bliski onim ideologijama protiv kojih su se antifašisti borili. Zato imamo Ravnogorake ulice, Draže i Budake, zapuštena sarajevska Vraca i zapušteno mostarsko Partizansko groblje. U ova dva grada ta dva spomenika i lokacije mogu biti iskorištene i za turizam, ali treba htjeti i znati. Novac je tu manji problem. Važnije je sprovesti urbicid nad gradovima,muidati Tibre i kojekakve druge zgrade za nove koncepte življenja, pa će onda graditelji u budućnosti moći porušiti i Vrca ai Partizansko groblje pa tu sazidati poslovno-stambene zgrade i proprati novac.
homers < BINGO! Sva je vladajuća bagra u BiH porijeklom - korjenima iz klerofašističkih porodica, krugova!
A jel bio Tito
Ja što crveni kmeri pucaju minuse
vidi omladine sto je savjesna