Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos jedan dokaz da se radi o zaostalom plemenu
Nema srbina koji bi ovo osudio..bar ne na klix portalu. Pogana sorta.
@DvajestriKomaSedam vjerovatno se zato i danas krijete po misjim rupama i vjerovatno ste zato dobili 1000+ godina zatvora, zaostalo pleme patoloskih lazova i masovnih ubica
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Udruženje žrtava i svjedoka zločina nad Hrvatima Srednje Bosne osuđuje nezakonito dizanje džamije u Jajcu.... i šta sad....pojo vuk magarca.Oni dižu krstove, ovi džamije.Svi u pravu, svi u krivu, a Bosna se raseljava.Đaba džamije u koje niko ne ide, đaba krstovi pod kojim se niko iskreno Bogu ne pomoli.Đaba vam sve popovi i hodže kad vam ljudi odoše, pa je manje para za sahrane i vjenčanja.Đaba političke bogomolje i vjerske oznake, kad se narod sa vama i vašom pohlepom šprda.
spremi se dolazim😈
„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću srbina."
Ovo je rekao Dobrica Cosic
U dzehenmu gorili DABOG DA.
ovo je jos jedan plus za cetnicku tvorevinu
ma samo porusit to i gotov poso
Kreni da rusis. Trebinje Vozda Karadjordja 15A Cekam te.
Čekaj da se počešem po jajima
Prema dokumentima ICTY, na osnovu izvještaja o žrtvama, u zločinima koji su se desili u Višegradu i okolini ubijeno je oko 1.600, uključujući oko 600 žena i 119 djece. Prema ICTY-ju, Višegrad je bio podvrgnut "jednoj od najopsežnijih i najnemilosrdnijih kampanja etničkog čišćenja tokom rata u BIH". Prema podacima Centra za istraživanje i dokumentaciju, 1.661 Bošnjak je ubijen u Genocidu u Višegradu. Gdje je njima spomenik?
NAPAD RAKETNIM BACAČEM U MOSKVI 1995-e GODINE): Nema uvjerljivih informacija da je to uradio neki rus. Čak nije toliko ni bitno tko je bio konkretan izvršioc. Znatno je bitnije imati na umu da je pomenuti događaj bio u interesu najpoznatijeg haškog optuženika Slobodana Miloševića i ostalih njegovih saučesnika poput Aleksandra Vučića.
koje laprdanje hahahahaha
Hoće li ovo jesi narod kada nestadne hljeba?
Bakire ne dala ti Se Sebilja da umocis ako ovu djikansku uvredu ne uklonis...
treba malo poznavati istoriju čitati ruske klasike , dostojevskog , tolstoja , ono srednja škola ništa više , i svi sa srednjom znau da je u ruskoj kulturi i tradiciji , pa i kućnom vaspitanju da pomažu i ratuju zajedno sa Srbima , nama isto prema Rusima , i tako je danas vaspitan svaki Rus da dođe i ratuje zajedno sa Srbima , ako nas opet neko napade (Republiku Srpsku ) , kao što je Jugoslavija napadnuta 1992. .
Sve je ovo usmjereno za bježanje od sadašnjih životnih pitanja, zaboli me neka stvar za neka bivša ruska smrtna pitanja.
I naravno, odmah su se javile profesionalne zrtve. Jednostavno, pokazalo se da je prakticno nemoguce poraziti islamske fanatike zbog njihove doktorine ratovanja bez velikog broja civilnih zrtava, kako u RS, tako i u Palestini, Siriji, itd.