Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah, da je nekako docekti dan da ovakva udruzenja izumru, kao dinosurusi.
Majke Srebrenice i sve zrtve fasisticke srbske ideologije o velikoj srbiji TUZITE genocidnu tvorevinu i fasisiticku srbiju,jedna po jedna tuzba i trazi parvdu i odstetu! BiH4EVER!
lajcaka bi trebalo tuzit za zavjeru protiv drzave BiH-e radeci energcno protiv nje i obecanje debelom fasisti i lopovu s laktasa za podjelu BiH-e na dva dijela u korist genocidne tvorevine! Podrska!!! BiH4EVER!
COVJEK KADA SE UHVATI LOPATE ZABORAVLJA NA SVE PROBLEME, NEMAQ BOLJEG LEKA OD LOPATE,,
BOLJE DA SE UHVATE MOTIKE I LOPATE I DA POCNU NESTO DA PRIVREDJUJU,,,,
kme kme kmeeeee bosnjeeee samo nesto cmizdrite, i uvek neka kuknjava s vama... bolje se uvatite kakvog posla, i radite nesto, svi odose napred, jedino vi ostadoste u prciji... crnoj rupi 24% BiH.... danas se Srbiji odlucuje o ukidanju vize, odmrzava se SSP, a vi i dalje kukate, pa dokle ba???
Jadne zene srebrenice se i dalje koriste u poluticke svrhe. Cinjenica je da njihove muzeve i dijecu nemoze vise nista vratiti. Moze evropa drzati srbiju zatvorenu i neprosperitetnu beskonacno dugo ali stvarno nevidim kakva je to korist za bosnu i za zene srebrenice. Koliko god to bilo nemoguce povijerovati zrtvama u ovom, zlocine su uvijek cinili pojedinci i nikada cijelo stanovnistvo. Srebrenicu su zlocinci opravdali sa time sto su osudili cio jedan grad za zlocine koje je prethodno pocinila grupa Oricevih momaka. Nemislim da neko sada treba da osudjuje cijeli srpski narod za zlocine Mladicevih momaka. Sto bolje komsiji to bolje i meni a nikako sto gore za komsiju to bolje za mene.
slazem se s lajcakom
sve,sve mogu da poverujem,ali da je neko sil.ovao OVE,OVE raspade koje su se okupale samo jednom u životu i to na dan svog rođenja,e to ne mogu nikeko da poverujem...
Zelim ti da i tvoja baka ili mama prezivi sta su ove zene prezivjele i da ovako trenira karate,,idiote jedan,, suzdrzi se bar ovdje od glupih komentara ako imas ista u glavi a vidim da nemas.
@@SMRD-I eto jarane, razlog vise da ne zivis sa nama i trazis drzavu za samo svoj narod. to i mi cijelo vrijeme tvrdimo da ne mozemo zajedno i da smo razliciti po skoro svemu. sta cete sa nama seljacima, samo vam tako pametnim i kulturnim smetamo..... hahahahahahahahahaha kad se turcin umisli da je neko i nesto nema vama spasa sa takvim ludim glavama
ziveo sam u to vasoj srbiji kao izbjeglica skoro cijelo vrijeme u toku rata. I mogu ti reci da vecih degenerika i glupana od tvog naroda nisam sreo. A narocito srbi koje sam upoznao u inostranstvu. Eto ima par njih sto su uspjeli kroz skolu ali ostalo ostase seljacine. Kako se ono kaze \"nije zvaka za seljaka\".
Mamicu vam cetnicku .....................
Ove nane su na slici da tebi je*u mamicu!
sta ove nane na slici rade? jesu li ovo pocele trenirati karate? ne mogu se sjetiti koja je ovo kata, moze li me neko podsjetiti.? ajde zeleni recite jednog medjunarodnog predstavnika koji je po vama dobar?! jednog samo... zapitate li se jeli sa vama nesto pogresno? cijeli svijet lud samo vi pametni. kako ne shvatate da BiH nije samo vasa? ne samo da nije vasa nego je najmanje vasa.