Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija i vojska su uvijek služili vlasti a ne narodu.
Jeste li znali da je krivično djelo snimati policiju? Samo u bosni i sjevernoj koreji
Sve nas cuva,sve nas stiti Serijatsko-Hdz-ovska policija, La-la-la
Koće koga ko svoj svoga.
oni samo mole boga da nešto iskrsne da bi oni mlatili narod.deponija divlja,policajci bez naloga.zagađuju okolinu što je strogo kažnjivo. narod je upozorio na vrijeme i svi se oglušili da nađu neko bolje rješenje za smeće.dakle,kazniti policiju i milje ministre.
Tamo je glavni argument za izbore da glasaš za svoje jer oni tamo sa druge strane glasaju za svoje. A evo te ti tvoji džamijaši prodadoše ko od šale
@Vrhovnikomitet 100% istina!
Zloupotreba policijskih snaga da rade protiv zakona. Podsjetimo, ne postoji dozvola za odlaganje otpada na deponiju.
@ivava Dovoljno materijala za tuzbe i obestecenja gradjanima kojima se nanosi steta. Mostarci, sretno, samo uporno i hrabro.
Nisu legalizirali okupljanje i pendreci su dejstvovali zakonito.
@gooUser1575570930 Nemoj nam ziv bio tumacit zakone u zemlju apsurda,ovi tvoji drotovi nisu u sluzbi gradjanja ,poreznih obveznika dakle poslodavaca ,vec u sluzbi kriminogene politicke elite koja nema znanja,niti volje da rijesi ono za sta su placeni.Grad slucaj u kojem nema nikakve demokratije zahvaljujuci vjecitoj pat poziciji koju su kreirali grobari istog tog grada od strane sina jedne dinastije ,i bivseg komunjare koji je izminjenio tok rijeke zbog svoje hacijende.
kad ce nas "pametni" narod naucit sta su prosvjedi? nasi pacijenti povedu babe, dede i djecu na prosvjed ko da su otisli mezit. tutkumi ako prosvjedujete budite spremni na okrsaj sa naoruzanim neprijateljom.
Policija HZHB
Ne treba nalog da se otkloni blokada ceste i s ulica Mostara odveze smeće koje je već moglo uzrokovati zarazu. A za deponiju rješenje su izbori kada se glasa za one koji imaju plan za novu deponiju a ne glasa za one za koje 90% ovih protestanata inače glasa.
@montypython3000 odnosno ovi demonstranti uredno 25 g glasaju za SDA, onda blokiraju cestu da izraze svoj protest protiv vanzemaljaca koji su postavili deponiju u sred Bijelog polja, a onda će na izborima uredno glasati za SDA.
Majko Bosno ovce glasaju za cobane sta ces...
Korumpirana, mafijaska vlast ima svoju policiju, red bi bio da i gradani imaju svoju
2 moja skolska druga iz sarajeva preselila u mostar pogađajte koje nacionalnosti mislim da treba početi razmišljati o naseljavanju bošnjaka mladih bračnih parova u taj dio zemlje da malo natalitet dignemo
covic poslao .a sda nebrani svoj narod prodalisu